عباسعلی منصوریان در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارکرد: نیمرخ روانی دانش آموزان در اختیار مشاوران قرار گرفته و آزمون رغبت سنج واستعداد تحصیلی برای انتخاب شغل آنان برگزار میشود.
بررسیهای میدانی و نمرات دانش آموزان از ملاکهای انتخاب رشته
وی با بیان این که بررسی های میدانی، نظر والدین و نمرات دانش آموزان نیز از ملاکهای انتخاب رشته و شغل آینده آنان است، اظهار داشت:نرم افزار معرفی مشاغل برای نخستین بار در کشور،توسط خراسان رضوی طراحی و در اختیار دانش آموزان قرار گرفته است.
وی با اشاره به این که هم اکنون 5 هزارو 309 مربی و 708 مشاور در سیستم آموزش و پرورش این استان فعالیت می کنند، ابراز داشت: بیش از 80 درصد این معلمان لیسانس و بالاتر،50 درصد رشته های مرتبط،50 درصد غیر مرتبط و علاقه مند به کارهای تربیتی بوده ودر این بخش فعالیت میکنند.
وی بیان داشت: کمبود نیروی تربیتی نداریم مگر در مناطق محروم که آن هم با اختصاص یک مربی برای مجتمع های ورزشی، نواقص تا حدودی رفع شده است.
زنگ پرورشی کلاس نقد و تمرینهای اجتماعی است
این مقام مسوول در خصوص زنگ پرورشی گفت: اعتقاد ما بر این است که این زنگ، ساعت تفریح نیست و میتواند کلاس نقد، گفت و گو، انشا و تمرینهای اجتماعی باشد.
منصوریان با اشاره به کتابی که در همین زمینه منتشر شده، افزود: زندگی مومنانه، تربیتی و برادرانه در ایران، فقط در سایه تربیت و فعالیتهای پرورشی محقق میشود.
وی تاکید کرد: رسالت امور تربیتی در مدارس، زمینه ساز زندگی طیبه است؛ اما در اجرای تمام طرح ها با موانعی از قبیل منابع نیروی انسانی، امکانات و منابع مالی مواجهیم.
معاون پرورشی اداره کل خراسان رضوی از وجود 22 اردوگاه یاد کرد که سه اردوگاه آن استانی و یک اردوگاه در باغرود نیشابور ،کشوری است.
وجود 90 کانون تربیتی در خدمت دانش آموزان خراسانی
منصوریان از مربیان خواست با رعایت مسایل اردویی و ایمنی دانش آموزان را به این اردوگاهها هدایت کنند.
وی از وجود 90 کانون تربیتی در استان خبرداد و افزود: این مراکز صبح و بعد از ظهر با فعالیتهای هنری و فرهنگی در خدمت دانش آموزان هستند.
وی از سازمان دانش آموزی به عنوان تنها نهاد عمومی غیر دولتی یاد کرد و ابراز داشت: 9 هزار مربی در این سازمان به دانش آموزان خدمات می رسانند.
گفتنی است: امورتربیتی خراسان رضوی مقام اول قرآن و معارف کشور، رتبه اول کشوری مسابقات ادبی و فرهنگی را در کارنامه خود دارد.