لنگرود – خبرگزاری مهر: فرماندار شهرستان لنگرود گفت: نقش امور تربیتی و مربیان پرورشی برای مقابله با تهاجم فرهنگی بسیار تأثیرگذار است.

به گزارش خبرنگار مهر، سید رضا جوادپور ظهر چهارشنبه در جمع فرهنگیان با تاکید بر توجه به مسائل تربیتی نوجوان و جوانان افزود: توجه به برنامه های تربیتی فرزندان زیربنای همه امور است.

وی همچنین موضوع تربیت را اصول مهم انقلاب اسلامی دانست و اظهارداشت: برنامه های تربیتی فرزندان بویژه دانش آموزان باید تقویت شود.

فرماندار لنگرود بر ضرورت تربیت انسان ‌های دانشمند، شجاع، حماسی و انقلابی در جامعه تاکید کرد و گفت: زیر بنای تربیتی چنین انسان ‌هایی در خانواده‌ها شکل گرفته و در مدارس تقویت می شود.

وی در ادامه با اشاره به اینکه تغییر و تحول اصلی در جامعه از سوی آموزش و پرورش رقم می‌خورد، افزود: سند تحول بنیادین که امروز در جای جای نظام آموزشی خود را نشان می‌ دهد به همین مسائل تربیتی و اخلاقی توجه دارد.

جوادپور با بیان اینکه مربیان در خط مقدم امور تربیتی آموزش و پرورش هستند، گفت: تربیت، کار بسیار دشواری است بنابراین مربیان باید با صبر و استقامت تلاش خود را برای انسان سازی به کار بندند.

وی بیان داشت: کار تربیت در آموزش و پرورش سنگر اول تعلیم و تربیت است به همین دلیل شهیدان رجایی و باهنر برای احیای این فعالیت مهم اهتمام ویژه داشته اند.

فرماندار لنگرود بیان داشت: خروجی کار مربیان امور تربیتی، تربیت انسان های وارسته و تاثیرگذار در جامعه است.