به گزارش خبرنگار مهر، صادق فرزیب عصر چهارشنبه در بازدید از جشنواره جابربن حیان افزود: در مجموع 700 طرح توسط 900 دانش آموز از 43 مدرسه به چشنواره ارسال شد که 120 طرح به مرحله پایانی راه یافتند.
وی اظهار داشت: اين طرحها به صورت كلي و بر اساس ساخته هاي علمي و پژوهشي دانش آموزان اول تا ششم ابتدايي است كه بدنبال درك بهتر آنهان از منابع درسي است.
رئیس اداره آموزش و پرورش چالوس گفت: اگر دانش آموزان در این دوره به سمت علم آموزی پژوهش و کارهای علمی حرکت کنند پیشرفت کشور در عرصه های مختلف تضمین می شود.
رئیس اداره آموزش وپرورش چالوس گفت: این جشنواره علاقمندی و اشتیاق به تحصیل را در دانش آموزان تقویت می کند و فرصتی برای بروز استعدادها و خلاقیت دانش آموزان است که موجب شکوفایی توانایی و استعدادهای دانش آموزان می شود و قدرت تفکر و اندیشه را ارتقا بخشد.
وی افزود: در جشنواره جابربن حیان دانش آموزان از حافظه محوری به تفکر محوری، عمق بخشی و مطالعه سوق می یابند و استعدادهای بالقوه را تبدیل به باالفعل می کند.
طهمورث مختاری رئیس شورای شهر چالوس نیز گفت: یکی از وظایف مهم نظام آموزشی فراهم کردن بستر مناسب و شکوفایی استعدادهای بالقوه دانش آموزان است.
رئیس شورای شهر چالوس گفت: برگزاری این نمایشگاه فرصتی مناسب برای نشان دادن توانمندی های آینده سازان ایران اسلامی در عرصه علم ودانش است و همچنین یک رقابت سالبم وهیجان انگیز علمی بین دانش آموزان دوره ابتدایی است.
وی افزود: پروژه علمی ارائه یک آزمایش ویک تحقیق جمع آوری اطلاعات علمی ویا نمایشی است وپروژه علمی کوشش یک دانش آموزدر حیطه مورد علاقه خودش نشان می دهد
مختاری افزود: با اجرایی این جشنواره چگونه فکری کردن و مشاهد کردن به دانش آموزان آموزش داده می شود و در این نمایشگاه شاهد مهارت ها و خلاقیت ها، ابتکارات، توانمندیها و دستاوردهای علمی دانش آموزان دوره ابتدایی هستیم که به نمایش گذاشته شده است.
رئیس شورای شهر گفت: برگزاری این نمایشگاه فرصتی مناسب برای نشان دادن توانمندی های آینده سازان ایران اسلامی در عرصه علم ودانش عنوان کرد.