به گزارش خبرگزاری مهر، مجتبی خسرو تاج تاکید کرد: یکی از موضوعات مهم ما این است که نظام صنفی تا چه حد هزینه های توزیع را به حداقل می رساند و فروشگاهها ی بزرگ در این زمینه چقدر نقش دارند.
وی با تاکید بر نوسازی بخش بازرگانی داخلی افزود :تجربه علمی فراوانی در بخش بازرگانی ایران و سایر کشورها نهفته است که با استفاده از اینتجارب و بومی سازی آن می توان به نوسازی بازرگانی داخلی کشور پرداخت.
خسرو تاج در زمینه برگزاری نمایشگاههای بهاره گفت : در اسفند ماه جاری با هدف جلوگیری از افزایش قیمتها طرح تنظیم بازار میوه و برگزاری نمایشگاههای بهاره توسط خود اصناف تولیدی و توزیعی در دست اقدام است.در دست اقدام است .
وی هدف از برگزاری نمایشگاههای بهاره را کمک به تنظیم بازار پایانی سال با توجه به اوج تقاضا ، عرضه کالا توسط تولید کنندگان در فضای رقابتی و حمایت از تولید کنندگان و نیز ایجاد امکان دسترسی بهتر مردم به کالاهای مورد نیاز این ایام با قیمت مناسب اعلام کرد.
خسرو تاج گفت : مدیریت اجرایی این نمایشگاهها به عهده اصناف مي باشدولی در سیاستگذاریهای کلان و نحوه برپایی آها سازمانهای صنعت ، معدن و تجارت استانها وبا حضور سایر دستگاههای ذیربط همفکری شده است.
معاون وزیر صنعت ، معدن و تجارت همچنین با اشاره به نقش اتاقهای بازرگانی و اصناف کشور افزود : در راستای اصل 44 قانون اساسی مبنی بر واگذاری تصدی های اقتصادی به بخش خصوصی و مردمی ، اتاقها در بخش های تولیدی و تجاری م یتواند نقش مهمی را ایفا نماید و بنابر این تقویت این تشکلها با هدف بهره برداری بیشتر از نظرات بخش خصوصی و دفاع از حقوق آنها از اهمیت بالایی برخوردار است.
وی ادامه داد: انتخابات اتاقها در سال آینده از جمله موضوعات مهمی است که باید زمینه مشارکت قوی و حضور فعال همه اعضای صنفی این اتاقها را در انتخابات تشویق کرده و کمک شود تا در یک فضای سالم رقابتی انتخابات انجام و منتخبین اکثریت آرا فرصت خدمتگذاری به اصناف و اتاقها پیدا کنند.
خسرو تاج با تاکید بر مزیتهای رقابتي استانها برای طراحی و سازماندهی ظرفیتهای صادراتی بر ظرفیت استانهایی همچون آذربایجان ، کردستان ، سیستان و بلوچستان پرداخت و اضافه کرد : باید روی این مزیتها و مزیتهای جغرافیایی کشور کار شود و از بعد ترانزیت برای کشورهای مجاور مزیتهای خوبی داریم که در چند سال گذشته از آنها غافل بوده ایم.
وي تاكيد كرد: باید روی این ظرفیتها کار شود ،كشوري كه بيكاري در آن امروز به ام الفساد مشكلات تبديل شده است بايستي از اينگونه ظرفيتها غفلت نکنند.