سنندج – خبرگزاري مهر: همایش فرهنگ عامه کردی با نگاهی به آثار محی الدین حق شناس شامگاه یکشنبه با تجلیل از برگزیدگان و ادیبان کردستانی پایان یافت تا اين همايش هم به يكي از برنامه هاي فرهنگي اين استان تبديل شود.

به گزارش خبرنگار مهر، همایش یک روزه فرهنگ عامه کردی با نگاهی به آثار محی الدین حق شناس شامگاه يكشنبه در مجتمع فرهنگی هنری فجر سنندج خاتمه یافت و به کارنامه فعالیت های فرهنگی استان افزوده شد.

یکی از نقاط قوت این همایش مورد استقبال قرار گرفتن آن از سوی عموم مردم بود به گونه ای که دراختتامیه این همایش هم چون مراسم آغازین آن تالار فرودین مجتمع فجر مملو از جمعیت بود و در طول سه ساعت برگزاری مراسم پایانی تعداد زیادی ازحاضرین به صورت ایستاده مراسم را نظاره کردند.

یکی از حاضرین در مراسم پایانی علت استقبال مردمی از این همایش را نشات گرفته از علاقه مردم به ماموستا حق شناس دانست و گفت: ماموستا حق شناس انسان همه جانبه‌گری بود و فرهنگ و جامعه خود را به خوبی می شناخت.

کریمی اظهار داشت: اشعار محی الدین حق شناس  در شاره که م سنه به گونه ای سروده شده که به راحتی هر نسلی از مردم سنندج به خوبی با آن رابطه برقرار می کنند.

کورش حق شناس فرزند محی الدین حق شناس در اختتامیه این همایش از برگزار کنندگان و نویسندگان مقالات تقدیر کرد و گفت: چندین نفر در انتشار و تهیه منظومه شاره که م سنه پدرم را یاری کردند که تجلیل از این افراد طی مراسمی همواره یکی از آرزوهای  وی بود که متاسفانه به دلیل بیماری هیچ وقت شرایط این کار برایش فراهم نشد.

عطا حواری نسب، ماجد مردوخ روحانی، هادی ضیاء‌الدینی و محمد محمدباقی از کسانی بودند که به پاس همراهی و همکاری با شاعر نام آوازه سنندجی در انتشار منظومه شعر شاره که م سنه از سوی خانواده محی الدین حق شناس با دریافت لوح تقدیری تجلیل شدند.

در ادامه همایش توسط اعضای شورای شهر سنندج از تابلو نامگذاری یکی از خیابان های شهر به نام استاد محی الدین حق شناس رونمایی شد.

پیش بینی شده روز جمعه 16 اسفند ماه جاری ساعت 9 صبح این تابلو با حضور اقشار مختلف مردم  در  حدفاصل میدان گاز تا میدان حجاب سنندج که به نام این شاعربرجسته کُرد نامگذاری شده است، نصب شود.

به گفته دبیرعلمی این همایش 53 مقاله به دبیرخانه همایش ارسال شده بود که از این تعداد 50 مقاله در کتاب جشنواره چاپ می شود و 12 مقاله نیز برای ارئه در پانل ها برگزیده شده است.

سلما ساعدی عنوان کرد: نوید نقشبندی، امید ورزنده، خالدغفاری، جمال احمدی ، خالد امانی، عدنان برزنجي، ایرج عبادی و هادی یوسفی از اعضای کمیته علمی همایش بودند.

کامبیز ابراهیم زاده، علیرضا نصرتی، جمال احمدیاری، رحیم لقمانی، محسن رازی، نجم الدین شوکت یاری، محمد حجازی، نجم الدین هاشمی، امیر رحیم نژاد و عطا حواری نسب که در سه پانل اقدام به ارائه مقاله هایی با  محورهای همایش کرده بودند با دادن لوح تقدیر و سرتندیس شاعر نامی سنندجی محی الدین حق شناس تجلیل شدند.

اسعد اردلان، محمد سعید نجاری، شیدا مردوخی و اسعدگازرانی از جمله ادیبان و فعالان عرصه فرهنگ وهنر استان کردستان بودند که مورد تجلیل و تقدیر دست اندرکاران این همایش قرار گرفتند.

در پایان از فرهاد پرموز، کژال فداکار و شراره اکبری که پایان نامه هایی در مقطع تحصیلی دکترا و کارشناسی ارشد مرتبط با موضوع این همایش داشتند، با دادن لوح یادبودی تقدیر شد.