قزوین- خبرگزاری مهر: مدیر سازمان تعاون روستایی استان قزوین، عدالت محوری در جهت تداوم خدمت و ارتقای سطح معیشتی اعضا را از محورهای توسعه تعاون روستایی عنوان کرد.

ناطق معین الدین در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارداشت: خدمات رسانی برتر، نوین و کیفی به منظور ارتقای سطح رضایتمندی و اعتماد اعضای تعاونی ها، توجه به استحکام خانوده در مناطق روستایی و ایجاد اشتغال زنان روستایی با توجه به کرامت انسانی نیز از دیگر محورهای توسعه تعاون روستایی به شمار می رود.

وی افزود: این سازمان در حال حاضر دارای 134 شرکت و اتحادیه تعاون روستایی، کشاورزی و تولید است که در شش شهرستان مشغول به فعالیت هستند.

این مسئول به تفکیک اعضای شرکتها پرداخت و گفت: 48 شرکت تعاونی روستایی با 100 هزار و 44 نفر عضو63 شرکت تعاونی کشاورزی با 14 هزار184 نفر، 11 شرکت تعاونی تولید روستایی با سه هزار و 825نفر عضو و شش شرکت تعاونی زنان نیز با 309 نفر عضو هستند.

مدیر سازمان تعاون روستایی استان بیان کرد: همچنین در شبکه تعاون روستایی استان قزوین بیش از 118هزار نفر عضو  و در حال فعالیت هستند.

معین الدین گفت: در حال حاضر هفت اتحادیه تعاون روستایی، کشاورزی، تولید روستایی و اتحادیه استان نیز در شبکه تعاون مشغول به خدمت رسانی هستند.

وی تاکید کرد: گردش مالی شرکتها و اتحادیه تا پایان سال 91 به میزان ده هزار میلیارد ریال بوده است.

عضویت 7500 نفر در نظام های صنفی کشاورزی استان

مدیر سازمان تعاون روستایی استان گفت: تاکنون بیش از هفت هزار و 500 نفر از کشاورزان در بخشهای مختلف ،عضو نظام های صنفی  کارهای کشاورزی در استان هستند.

معین الدین بیان کرد: ایجاد نظام های صنفی کشاورزی حرکتی نو و جدید است که فعالان عرصه کشاورزی می توانند با عضویت در این نظام فعالیتهای خود را در این بخش به صورت قانونمند پیدا کنند.

وی افزود: اصلی ترین سیاست کاری نظام صنفی کشاورزی برطرف کردن  مشکلات کشاورزان و بهره برداران این بخش است و مهم ترین اهداف بخش کشاورزی باید از طریق  نظام صنفی این بخش پیگیری شود.

معین الدین به تعداد اعضای نظام های صنفی کارهای کشاورزی در سطح شهرستان ها اشاره کرد و گفت: در شهر قزوین 850 نفر،تاکستان یکهزار و 100 نفر، بویین زهرا سه هزار و 100 نفر، آبیک یکهزار و 500 نفر و در البرز نیز 950نفر از کشاورزان عضو نظام های صنفی کشاورزی هستند.

وی درخصوص تحت پوشش بودن بیمه این اعضا نیز گفت: تاکنون بیش از هزار نفر از این اعضا به همراه خانواده های خود از خدمات بیمه ای تامین اجتماعی و خدمات درمانی بهره مند شده اند.

معین الدین یادآورشد: نظام صنفی کشاورزی مهمترین نهاد برخاسته از بطن کشاورزی است که در استان قزوین نزدیک به یکسال است که فعالیت خود را آغاز کرده است.

وی تصریح کرد: در حال حاضر هفت هزار و 500 نفر از بهره برداران بخش کشاورزی و کشاورزان عضونظام های صنفی در استان هستند و این آمار روز به روز در حال افزایش است.

مدیر سازمان تعاون روستایی استان در ادامه از حضور کارشناسان سازمان تعاون روستایی استان در دوره آموزشی سه روزه طرح خرید گندم در استان زنجان خبر داد.

معین الدین با اشاره به حضور کارشناسان این سازمان در دوره آموزشی طرح خرید گندم 93 گفت: با توجه به محول شدن خرید گندم در سال 93 به سازمان تعاون روستایی یک دوره آموزشی مبتنی بر این عنوان در استان زنجان برگزار شد.

وی در پایان یادآورشد: 20 نفر از کارشناسان این سازمان با حضور در این دوره سه روزه با شیوه های خرید وحمل گندم،افت گیری و مباحث حقوقی خرید گندم و دیگر مباحث آموزشی آشنا شدند.