ارومیه – خبرگزاری مهر: خليفه كل ارامنه آذربايجان گفت: اقوام و اقليت هاي ديني و مذهبي در جمهوري اسلامي ايران در كمال آرامش زندگي‌ مي‌كنند و دشمنان نمي‌توانند با ايجاد تفرقه و اختلاف، اين ارتباط و پيوند معنوي و عاطفي را از بين ببرند.

به گزارش خبرنگار مهر، گريگور چيفت چيان بعد از ظهر چهارشنبه در جریان دیدار با استاندار آذربایجان غربی، افزود: اقليت هاي ديني و مذهبي سال هاي سال است كه در آذربايجان غربي در كنار يكديگر زندگي مي‌كنند و برادران و خواهران ديني يكديگر به شمار مي‌روند.

وي گفت: امروز به يمن نظام جمهوري اسلامي، اقليت هاي ديني در امنيت و آرامش كامل در مدارس، كليساها و انجمن هاي ديني و مذهبي خود فعاليت مي‌كنند و مشكلي دراين زمينه وجود ندارد.

چيفت چيان همچنين توجه، ترميم و بازسازي برخي از كليساهاي قديمي و تاريخي در استان آذربايجان غربي كه از مناطق مهم گردشگري كشور نيز به شمار مي‌آيند را مورد تاكيد قرار داد.

خليفه كل ارامنه آذربايجان همچنين تاکید کرد: همكاري و مناسبات رهبران اقليت هاي ديني و مذهبي با مسئولان استان آذربايجان غربي بايد به عنوان يك الگو در كشور و در جهان مطرح شود.

وي ادامه داد: ما بعنوان شهروندان جمهوري اسلامي ايران، براي خدمتگزاري و سازندگي و توسعه اين كشور كاملا آمادگي داريم و در اين راه از هيچ كوششي دريغ نخواهيم كرد.