به گزارش خبرنگار مهر، جانشین فرماندهی انتظامی استان مرکزی عصر چهارشنبه در این همایش ضمن تقدیر از فعالیت های انجام شده در خصوص ارتباط سازمان ها و نهادهای دولتی گفت: همه باید در راستای حفظ امنیت و ارتقاء نظم عمومی در جامعه تلاش کنند.
ایرج کاکاوند با اشاره به اینکه همدلی و همراهی دستگاه های با یگدیگر سبب ایجاد نظم عمومی در جامعه می شود، خاطر نشان کرد: باید با برنامه ریزی های مناسب و اطلاع رسانی به موقع موضوعات امنیتی را به اطلاع مسئولان برسانیم تا در تمام حوزه ها تصمیم گیری لازم را داشته باشیم.
وی بیان کرد: نیروی انتظامی یکی از مهمترین و بزرگترین سازمان های کشور از جنبه های اهمیت و حساسیت ماموریت و همچنین وسعت جغرافیایی خدمات ، تنوع خدمت و عده دریافت کنندگان خدمت است که این مهم نشان دهنده اهمیت وظایف و مسئولیت ناجا است.
کاکاوند با اشاره به اینکه نیروی انتظامی مسئولیت حفظ و امنیت کشور جمهوری اسلامی ایران را بر عهده دارد، ادامه داد: همه دستگاه ها و نهاد ها نقش محوری را در ایجاد، حفظ و ارتقاء امنیت در سطح کشور دارندو آخرین دستگاه نیروی انتظامی نیروی انتظامی است که در صحنه حضور آشکار و فعال دارد.
وی خاطر نشان کرد: باید با برنامه ریزی مناسب، اطلاع رسانی به موقع موضوعات امنیتی را به اطلاع مسئولان برسانیم تا در تمام حوزه ها بتوانیم تصمیم گیری لازم را داشته و شاهد ارتقاء امنیت در سطح جامعه باشیم.
نقش و جایگاه سازمان های دولتی در پیشگیری از جرائم و آسیب ها
سرپرست معاونت اجتماعی فرماندهی انتظامی استان مرکزی ضمن تاکید بر نقش و جایگاه سازمان های دولتی در پیشگیری از جرائم و آسیب ها و حذف بسترهای آسیب زا گفت: این امر و تقویت وفاق اجتماعی و همسویی سازمان های دولتی در پیشگیری و مقابله با تهدیدات اجتماعی از جمله اهداف نیروی انتظامی در اجرای برنامه ها است.
سید احمد خسروی توسعه و تعمیق ارتباط میان ناجا و سایر مراکز دولتی و بستر سازی برای اجرای طرح های مشترک و اثر بخش و بهره برداری از ظرفیت های متقایل طرفین برای کنترل و غلبه بر جرایم و آسیب های اجتماعی و نیز تجلیل از فعالان این عرصه و فعالان آموزش همگانی را از دیگر اهداف برگزاری این همایش دانست.
وی نیل به راهکارهای اجرایی پیشگیری از آسیب های اجتماعی از طریق تعامل با مراکز دولتی و بهره مندی از تجارب متقابل، بیان انتظارات متقابل ناجا و سایر سازمان ها و تقویت وفاق اجتماعی و همسویی سازمان های دولتی در پیشگیری و مقابله با تهدیدات اجتماعی را نیز ازجمله اهداف ناجا در ایجاد تعامل با دستگاه و برپایی همایش دانست.
سرهنگ خسروی با بیان اینکه شناسایی و زمینه سازی برای حذف موانع و مشکلات موجود برای همکاری متقابل ناجا و سازمان های دولتی و دستیابی به عالی ترین سطح هماهنگی و پوشش ماموریتی میان ناجا و سایر سازمان راهی موثر در امر پیشگیری است، ادامه داد: امنیت و آرامش کنونی جامعه مرهون خون شهیدان است که از قبل، حین و بعد از انقلاب شکوهمند ایران اسلامی، دفاع مقدس و تابحال از همه چیز خود گذشتندتا این امنیت و آرامش را به دست آوردند
وی گفت: در سال 92 بیش ازپنج هزار و 147 جلسه و ارتباط مستقیم با نهادها و ارگان ها 45 نشست 28 گردهمایی و 195 طرح مشترک در راستای مشارکت با سازمان ها به منظور پیشگیری برگزار شد
خسروی حضور در مساجد، مراکز آموزشی در مقاطع مختلف تحصیلی، برگزار جلسه در دانشگاه ها و نشست با کارکنان دولت را از دیگر فعالیت های این معاونت در حوزه ارتقاء آموزش های همگانی در سال جاری دانست.
در ادامه این همایش مدیر روابط عمومی آموزش و پرورش استان مرکزی نیز در سخنانی گفت: در حوزه آموزش و پرورش سند تحول بنیادین راداریم که در آن ساحت های تربیتی و مراتب تربیت مشخص و به عنوان راهبرد آموزش و پرورش در حال اجرا است
محسن صفاییافزود: پرداختن به دو موضوع مهندسی فرهنگی و پیوست فرهنگی از عمده فعالیت های این نهاد است که در بخش پیوست های فرهنگی مخاطب شناسی، شناخت ویژگی های مخاطبان و تعامل علمی و هدفمند ضروری است.
در ادامه این همایش دکتر فرزاد نوابخش، یکی از اساتید دانشگاه نیز به بیان سخنانی در رابطه با ایجاد نظم و امنیت اجتماعی و چگونگی ارتباط سازمان های دولتی با یکدیگر پرداخت.
وی گفت: برای بالا بردن سطح امنیت اجتماعی باید راهکارهای جدیدی که در تمام جوامع اجرا می شود و خلاء های عاطفی را پر می کنند اجرا شود.
گفتنی است، در پایان این همایش از 36 نفر از رابطین دولتی و 4 نفر از مربیان و مدرسان برتر آموزش همگانی در سطح استان که در راستای آموزش های چهره به چهره در مدارس، مساجد و دانشگاه ها برگزار شده بود با اهدا لوح و هدایایی تقدیر شد