سنندج – خبرگزاري مهر: سخنگوي شوراي اسلامي شهر سنندج خواستار تجديد نظر در روند احداث پل عابر پياده در ميدان آزادي اين شهر و توجه جدي به مطالبات مردم و همچنين نظرات افراد كارشناس در اين خصوص شد.

سيد غريب سجادي در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به نظرات متعدد اقشار مختلف مردم در كنار ديدگاه هاي كارشناسي افراد صاحب نظر در خصوص اعتراض به روند احداث پل عابر پياده در ميدان آزادي سنندج، اظهار داشت: انتظار مي رود كه مسئولان و مديران حوزه مديريت شهري همواره به نظرات و ديدگاه هاي اقشار مختلف مردم توجه داشته باشند.

وي در ادامه سخنان خود با اشاره به اينكه، ساخت پل عابر میدان آزادی سنندج متاسفانه به مراحل پایانی خود نزدیک می شود و در اين رابطه شاهد اعتراضات مختلف مردمي هستيم، يادآور شد: شیوه تصمیم گیری در مورد اجرا و یا عدم اجرای این پل و دخالت دستگاه های مختلف مدیریتی در باره آن نشان از آشفتگی و بی نظمی مدیریت شهری در ایران دارد امری که نیاز به واکاوی در فرصت دیگری را می طلبد.

عضو شوراي اسلامي شهر سنندج با اشاره به اعتراضات صورت گرفته در خصوص احداث اين پل بيان كرد: آنچه که نیاز به بیان دارد این است که به حق ساخت این پل اعتراضات رسمی و غیر رسمی مردم فهیم سنندج را به دنبال داشته است. اعتراضی که جدا از نقدهای فنی و کارشناسی که در بطن آن نهفته است بیشتر نشات گرفته از احساس مسولیتی است که مردم نسبت به یکی از نمادهای هویتی شهر سنندج یعنی مجسمه میدان آزادی و قطع درختان اطراف این میدان دارند.

وي ادامه داد: به دنبال اجرايي كردن كارهاي عمراني براي احداث پل ميدان آزادي سنندج و اعتراضات صورت گرفته از سوي مردم به اعضای شورای شهر انتظار مي رود كه ساير مديران و مسئولان حوزه مديريت شهري در سنندج نسبت به تامين مطالبات مردم توجه داشته باشند.

سجادي با اشاره به اينكه در حال حاضر و با توجه به اقدامات صورت گرفته انتظار چنداني براي توقف اين پروژه وجود ندارد، گفت: هر چند امید چندانی به توقف این پروژه نمی رود و ارائه هر گونه توضيحي همچون نوش دارو بعد از مرگ سهراب می ماند ولي بايد نكات مختلفي در اين خصوص مورد توجه مردم و مسئولان قرار گيرد.

وي در ادامه سخنان خود به روند شكل گيري و آغاز احداث اين پروژه اشاره كرد و افزود: اولین سنگ بنای هر پروژه ای شکل گیری بنیان هاي فکری اولیه آن است و این پل نیز از این قاعده مستثنی نیست. بر خلاف تصور تفکر احداث پل در این میدان به دوران شهرداری فريدون پور رضایی به حدود هفت سال قبل باز مي گردد، اما پیشنهاد، تصویب اجرا و تامین اعتبار پل مذکور در زمان شهرداري مهدي حسام شريعتي شهردار قبلي سنندج صورت گرفته است.

سخنگوي شوراي اسلامي شهر سنندج اظهار داشت: تامین اعتبار این پروژه از محل اعتبارات سفر رهبری صورت گرفته است و بر اساس اطلاعات موجود در شهرداري سنندج و اعتبار برآورد شده 750 میلیون تومان بوده و از طریق مناقصه در سه بخش ابنیه، ساخت عرشه پل و پل مکانیزه به پیمانکار واگذار شده است.

وي با اشاره به تصويب اجراي اين پروژه در شوراي ترافيك شهرستان و استان كردستان يادآور شد: جدای از پیشنهاد شهردار وقت، شورای ترافیک شهرستان سنندج و شورای ترافیک استان كردستان نيز شهرداری را مکلف به اجرای پروژه مذکور نموده است.

سجادي با اشاره به پيگيري هاي صورت گرفته در راستاي توقف و يا حتي تجديد نظر در اجراي اين پروژه در سنندج عنوان كرد: در طول چند ماهه گذشته با همراهي ساير اعضای شورای شهر پیگیر توقف و يا تجديد نظر در اجراي اين پروه بوديم و تمام سعی خود را برای جلوگیری از پیشرفت و توقف کامل پروژه انجام داده ایم اما متاسفانه پیگیری ها و مخالفت های انجام شده هیچ تاثیری در روند اجرایی ساخت پل میدان آزادی نداشته است و علیرغم مخالفت شهردار متاسفانه مراجع بالادست اصرار بر اتمام هر چه سریعتر آن دارند.

وي در پايان گفت: انتظار مي رود كه متوليان، طراحان و کسانی که در زمان مدیریتشان خود را مبرا از هرگونه مشورت پذیری در مورد تعریف پروژه های شهری می دانستند خود را مکلف به ارائه توضیحات فنی و علمی در خصوص این پروژه ها به ويژه پل میدان آزادی سنندج بدانند و به مطالبات و اعتراض هاي مردم و افراد صاحب نظر در اين رابطه پاسخ مناسبي بدهند.