به گزارش خبرنگار مهر، سيد موسي عمادي عصر دوشنبه در جشن ايجاد فرصت هاي شغلي بهشهر در سالن بصيرت اين شهرستان افزود: براي ايجاد اين فرصت هاي شغلي در سال جاري اعتباري بالغ بر دو ميليارد و 480 ميليون تومان از طريق بانكهاي عامل اختصاص يافته است.
وي اظهار كرد: در حال حاضر حدود يك هزار و 210 طرح اشتغال زايي در شهرستان بهشهر فعال و جاري است تا با ايجاد اشتغال مناسب در جهت توانمندسازي خانوارهاي تحت پوشش گام هاي موثر و مفيد برداشته شود.
عمادي با بيان اينكه طرح توانمندسازي يکي از اقدامات کميته امداد در راستاي رفع فقر و رسيدگي به مشکلات مددجويان است يادآور شد: با اشتغال مددجويان در طرح هاي خوداشتغالی خانواده های تحت حمایت کمیته امداد باید خودکفا و از حمايت اين نهاد بي نياز شوند.
مدير كميته امداد بهشهر با بيان اينكه برنامه ها و خدمات کميته امداد در تمامي زمينه ها بخصوص در زمينه مسائل اشتغالزایی، فرهنگي و اجتماعي غيرقابل قابل انکار است اذعان داشت: برنامه هاي امداد در 18 سرفصل مختلف فرهنگي، بهداشت، درمان، اشتغال، ازدواج، تحصيل و... به جامعه هدف ارائه مي شود.
وي گفت: بيش از 6 هزار نفر از جمعيت 150 هزار نفري بهشهر يعني قريب به 4.5 درصد جمعيت اين شهرستان تحت پوشش امداد هستند و در 11 ماهه امسال اين نهاد يك ميليارد و 750 ميليون تومان به افراد تحت حمايت خود مستمري پرداخت كرد.
امام جمعه بهشهر و نماینده مردم مازندران در خبرگان رهبري نيز در سخناني اظهار داشت: امداد مجموعه اي براي دستگيري از افراد مستمند و ناتوان است تا به سمت امور طبيعي هدايت شوند.
آيت الله سيد صابر جباري افزود: توانمند سازی خانواده هاي تحت پوشش کميته امداد به شکوفايي استعدادها و نشاط هر چه بيشتر این قشر مي انجامد بنابراین تمامی مسئولان باید به این مهم توجهی ویژه داشته باشند.
وي گفت: كارآفريني، ايجاتد اشتغال و استقلال مالي كار مثبتي است كه بايد افراد را به سمت كار سوق داد و از تنبلي جدا كرد و بايد كار براي رضاي خداوند باشد تا موجب رستگاري شود.
آيت الله جباري ادامه داد: نيروهاي مستعد نهفته را دريابيد و در جهت توانمند سازي و ايجاد شاتغال براي آنان همه جانبه تلاش كنيد تا موجبات رضايت خداوند را فراهم آوريد.