به گزارش خبرنگار مهر، سهراب پورناظری در ابتدای مراسم گفت: کار تولید و ضبط این آلبوم موسیقایی که من به عنوان یکی از نوازندگان در آن حضور داشتم حدود 2 سال به طول انجامید و در این مدت هنرمندان بزرگی با ما همکاری داشتند که برای من و اعضای گروه سعادت بزرگی بود.
وی ادامه داد: انتشار این آلبوم مصادف با دهه چهارم زندگی نسل جوان موسیقی است. من با این توضیح میخواهم هشداری را برای جامعه فرهنگی ایران بعد از اتفاقاتی که در حوزه تغییر دولت روی داد، بدهم. اتفاقی که باعث دمیده شدن امید و شوکه شدن ملت ایران شد. ملتی که در آستانه انتخابات انگیزه ای برای حضور نداشتند اما با صحبت هایی که از سوی نامزدهای انتخاباتی شان انجام گرفت و وعده هایی که دادند از این دوره از انتخابات نیز پشتیبانی کرده و در صحنه حضور پیدا کردند.
پورناظری تصریح کرد: رئیس جمهور در همین تالار وحدت صحبت هایی را کردند که برای همه هنرمندان امیدوار کننده بود اما با تمام این احوال و صحبت هایی که انجام گرفت من آنجنان اراده ای را که باید از این نسل جوان حمایت شود، ندیدم و می توانم بگویم که هنوز آن حمایتی که در وعده ها و صحبت های رئیس جمهوری انجام گرفت وجود ندارد و ما هنوز چیزی را مشاهده نکرده ایم. دوستان میگویند که خواهان صادر کردن موسیقی هستند اما من چیزی جز سعی در آنها ندیدم و این یک هشداری است که من و همنسلانم که در آستانه 40 سالگی هستیم و در این تقاطع مهم که تجربه و جوانی را با هم داریم به مسئولان می دهیم که حداقل در این مدت چوب لای چرخ ما نگذارند. ما نه پول می خواهیم و نه حمایت مادی، فقط از مسئولان میخواهیم که حواس شان جمع باشد و مردم نیز هوشیارانه با نسلی که پرچمدار موسیقی ایرانی هستند، برخورد کنند.
محمد رحمانیان کارگردان تئاتر هم با قدردانی از صحبت های سهراب پورناظری گفت: سهراب حرف های خوبی درباره حمایت های دولت زد که اساس آنها حمایت ناکافی دولت از موسیقی است. من باید به او بگویم که به نظر من قرار نبوده و نیست که از همان اول از موسیقی حمایت شود. این مسأله لااقل در موسیقی نمود خود را نشان داده به همین خاطر من باید بگویم فعالیت اصلی از جانب شما هنرمندان است که همه جهان را به تالار موسیقی تبدیل می کنید.
وی با حالتی کنایه و طنز خطاب به سهراب پورناظری گفت: حالا که فرزندان هنرمندان بزرگ موسیقی این کشور در آستانه 40 سالگی هستند لااقل شما کاری کنید که زودتر بچهها به دنیا بیایند و جای شما را بگیرند.
این هنرمند عرصه تئاتر در بخش پایانی صحبت های خود گفت: سیاوش دو پسر داشت یکی فرود و دیگری کیخسرو. فرود را بعد از مرگ سیاوش از دست داد. کیخسرو زنده ماند و با خرد سلطنت کرد و آن زمان که دیگر هیچ کاری نمی توانست انجام دهد به ظلمات رفت. سیاوشِ شجریان فرزندان زیادی را از دست داده و حالا خوشحالم که کیخسرو باقیمانده و اینک همایون کیخسروی آواز ایران است.
همایون شجریان نیز ضمن تشریح تولید این آلبوم موسیقایی و کلیپ هایی که برای این مراسم توسط باران کوثری و همکارانش ساخته شده بود، گفت: از همان ابتدا که قصدمان تولید این آلبوم موسیقایی بود هدف اصلی بر این قضیه استوار بود که کار با وسواس زیادی تولید شود و زمان هم برای ما مهم نباشد. خوشبختانه این اتفاق افتاد و با زحمتی که بر دوش تهمورث بود، کار با وسواس زیادی تولید و با حمایت های خوب صدرالدین حسین خانی که سرمایه گذاری زیادی را می طلبید، اکنون آماده عرضه به بازار موسیقی شده است.
پورناظری نیز در ادامه گفت: من در این اثر یک هدف داشتم که بتوانم از اثری که از دلم بر می آید با استفاده از صدای همایون شجریان به شنونده ارائه دهم و در این مثلث یک رابطه دلی را ایجاد کنم که به جز عشق هیچ هدفی را دنبال نمی کند.
وی تصریح کرد: خوشبختانه حمایت های خوب صدرالدین حسین خانی دست ما را برای تولید این کار باز گذاشت و ما با حمایت های مالی وی تقریبا دور زمین را برای ضبط این کار گشتیم.
این آهنگساز در بخش پایانی صحبت های خود به روند ساخت و تولید کلیپ های تصویری این آلبوم اشاره کرد.
یغما گلرویی، ابراهیم حقیقی، بیژن بیژنی، احمد پورنجاتی، بیژن کامکار، هوشنگ کامکار، فرهاد هراتی، پیمان میرآقاسی، مهرداد صدیقیان، سحر دولت شاهی، محمدعلی بهمنی، علی زند وکیلی، سامان احتشامی، محمد معتمدی، هادی منتظری، حمید اسفندیاری، داریوش پیرنیاکان، حمیدرضا نوربخش، داود گنجه ای، شاهرخ تویسرکانی، فرشاد جمالی، علیرضا قربانی، احسان کرمی، لاله اسکندری، کیخسرو پورناظری، نوید محمدزاده و حسین پیرنیا از جمله مهمان این مراسم بودند.
کلیپ های تصویری این آلبوم در بخش های این نشست پخش شد و یاسر خاسب نیز قطعه ای نمایشی را اجرا کند.
تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۳:۲۲
مراسم رونمایی از آلبوم «نه فرشتهام نه شیطان» با آهنگسازی تهمورث پورناظری و همایون شجریان ظهر امروز 20 اسفندماه در تالار وحدت برگزار شد.