کاشمر - خبرگزاری مهر: مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: توسعه مشارکت در تمامی ابعاد آموزش و پرورش در دستور کار شوراهای آموزش و پرورش باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، جواد حسینی در جلسه شورای آموزش و پرورش قطب مدرس که یکشنبه شب در سالن اجتماعات خانه معلم کاشمر برگزار شد، اظهار کرد: سند تحول بنیادی آموزش و پرورش که ترسیم شده اجرا خواهد شد و توسط وزیر آموزش و پرورش 750 چالش‌های اموزش و پرورش شناسایی شده است تا فعالیت آموزش و پرورش را بهبود دهد.

مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی با بیان اینکه راهبردهایی همچون عملیاتی کردن بودجه مدارس، ساماندهی نیروی انسانی، ارتقاء مدیریت آموزشگاهی و توسعه مشارکت در تمامی ابعاد آموزش و پرورش در برنامه های شورای آموزش و پرورش است، افزود: همه موظف هستند به آموزش و پرورش کمک کنند چرا که دولت به تنهایی نمی تواند برای آموزش و پرورش کاری انجام دهد

حسینی همچنین ازکم بودن مشارکت اجتماع و مردم در آموزش و پرورش انتقاد کرد و گفت: تمامی کارها و حماسه ها از ابتدای انقلاب و پس از آن تاکنون با مشارکت مردم بوده است که آموزش و پرورش نیز در امر مشارکت مستثنی نبوده و با اتکای فقط به دولت رشد نخواهد کرد.

وی با بیان اینکه باید از مشارکت شعاری و محدود خودمان را جدا کرده و به مشارکت واقعی برسیم تصریح کرد: باید مشارکت در تصمیم‌گیری و اجرا به گونه‌ای باشد که مشارکت کننده نیز ذی نفع باشد که با این امر تاکنون غافل بوده ایم.

مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی همچنین از راه‌اندازی پارلمان معلمین در خراسان رضوی خبر داد و گفت: معلمین در کمیسیون‌های این پارلمان با ارائه طرح و ایده در تصمیم گیری ها مشارکت خواهند داشت.

حسینی خطاب به مدیران آموزش و پرورش قطب مدرس با بیان اینکه از وجود فرمانداران به عنوان رئیسان شورای آموزش و پرورش به خوبی استفاده کنند تا با مشارکت مردم و ادارات دیگر کاشتی های مدارس رفع شود، افزود: فرمانداران برای بهبود مدارس و آموزش و پرورش می توانند با حضور صاحب نظران در جلسات شورای آموزش و پرورش و مشارکت همگان توسعه و پیشرفت در آموزش و پرورش ایجاد کنند.

وی همچنین با تاکید براینکه گسترده مشارکت باید شامل دانش آموزان، معلمین، مدیران، اولیاو بخش خصوصی و دولتی باشد گفت: تحقق همگانی مشارکت فقط در شورای آموزش و پرورش امکان پذیر است.

مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی با بیان اینکه دولت برای بودجه سال آینده مبلغ قابل توجهی را درنظر گرفته است افزود: شوراهای آموزش و پرورش توجه خاصی را به خیرین داشته باشند تا در ایجاد و ارتقاء یک کلاس از خیرین کمک بگیرند که این امر بدون شناسایی مشارکت کنندگان امکان پذیر نیست.

حسینی مشارکت بخش خصوصی را بسیار مناسب برای ارتقاء آموزش و پرورش عنوان کرد و تصریح کرد: همکنون مدارس غیر انتفاعی هزار میلیارد تومان به دولت کمک می کنند و از هزینه های آموزش و پرورش کاسته اند.

وی استفاده از ظرفیت های بخش خصوصی در آموزش و پرورش را از اعضای شورای آموزش و پرورش خواستار شد و اظهار کرد: با مشارکت با مدارس غیر انتفاعی می توانیم از ظرفیت های خالی بعضی ازاین مدارس در رشد و تربیت بهتر دانش آموزان موفق تر باشیم.