يك منبع آگاه ضمن اعلام اين مطلب با اشاره به جلسات شب گذشته و نيز صبح امروز شوراي شهر تهران به خبرنگار خبرگزاري مهر گفت: ديدگاههاي اعضاي شوراي شهر از هفته گذشته يعني بعد از منتفي شدن موضوع تصدي پست شهرداري توسط دهقان وارد روند جدي تر ، مشاركت جويانه تر (از نظر حضور اعضا در مباحث) و عميق تري شد. ولي اكنون قاليباف ، علي آبادي و مظاهري جدي ترين گزينه هاي شورا هستند.
وي گفت: با توجه به مباحث رسانه اي مطرح شده كه خلاف واقعيت موجود در تفكر اغلب اعضاي شوراي شهر است ، اعضا مصمم شده اند تا با بررسي دقيق تري از سوابق اجرايي ، توانمندي ، قدرت تعامل با مجموعه حاكميت و برنامه هاي افراد مطرح، شهرداري را انتخاب كنند كه روند مثبت گذشته را با شيب مناسبي ادامه و رضايتمندي بيشتر مردم از خدمتگذاري اين دستگاه حساس را جلب كند.
اين منبع گفت: برخي اعضاي شورا اصرار دارند كه حفظ و استفاده از سرمايه هاي مديريتي نظام فارغ از سليقه هاي سياسي و جزيي كه مورد تاكيد مقامات عالي كشور است ، تناقضي با رويكرد و نگرش اكثريت شوراي شهر در خصوص اداره تهران ندارد و اساسا قصد هيات رييسه و اعضاي شورا نيز اين نيست كه حقوق شهروندي مردم با خط كشي هاي سياسي مديريت شود.
وي در پاسخ به سوال خبرنگار "مهر" مبني بر مقاومت هاي موجود در برابر اين تفكر در شوراي شهر گفت: كسي در شوراي شهر به حق مردم و امانتي كه بر عهده دارند نگاه سياسي ندارد. وي ادامه داد: البته عده اي اختلاف سليقه خود را با اين استدلال توجيه مي كنند كه يكدستي و هماهنگي ديدگاه مديران در شهرداري و قوه مجريه اجراي برنامه ها را آسان تر مي كند.
اين منبع در عين حال تاكيد كرد: مثال اين افراد دوره رياست جمهوري خاتمي و شهردار بودن دكتر احمدي نژاد است ، اما افراد متعددي در شورا هم رويكرد قاليباف را داراي تقابل با برنامه هاي رييس جمهور نمي دانندو با انتخاب مديران بخشهاي مختلف بر اساس اولويت دادن به چگونگي نگاه آنها به ديگر شخصيتها موافق نيستند.