به گزارش خبرنگار مهر، یوسف گران پاشا ظهر پنجشنبه در گفتگو با خبرنگاران مستقر در ستاد اجرایی خدمات سفرهای مازندران تعداد گذرگاههای مجاز را حدود 45 گذرگاه اعلام کرد و گفت: از این تعداد 33 گذرگاه مجاز با مستحفظ بوده که نسبت به سال گذشته 35 درصد گذرگاههای با مستحفظ رشد داشته است.
وی سرعت مجاز قطارهای مسافربری را 90 کیلومتر عنوان کرد و افزود: بدلیل وجود این گذرگاههای غیر مجاز در مسیر پرتردد شهری و خارج شهر قطارهای مسافری با تاخیر به مقصد می رسند.
گران پاشا به بازسازی ریل راه آهن گلوگاه- بندرگز در سال گذشته اشاره و اذعان داشت: این بازسازی در سال جاری ادامه می یابد و همچنین بازسازی ریل راه آهن بندرگز- ترکمن هم در برنامه کاری اداره کل با تامین اعتبار است.
وی بیان کرد: از 400 کیلومتر مسیر ریلی گرمسار تا گرگان 56 کیلومتر مانده که باید انجام شود.
مدیرکل راه آهن شمال با اشاره به اینکه راه آهن مکان اقامت برای مسافران نوروزی را ندارد، گفت: تمام ایستگاه های شمال برای جابجایی، آرامش و انتظار مسافران بهسازی، رنگ آمیزی، سیستم گرمایشی و سرمایشی آن و همچنین ستاد های دیگر فیروزکوه، پل سفید و غیره وهمکاران بازرسی و نظارت در قطارهای مسافربری بصورت شبانه روزی فعالیت دارند.
وی با بیان اینکه بطور متوسط ظرفیت قطارهای مسافربری روزانه 6 هزار نفر است، اما در سال جدید تاکنون روزانه 5500 مسافر جابجا می شود، اظهارداشت: از 25 اسفند تا به امروز 105 مسافر از طریق قطارهای مسافربری شمال جابجا شده اند.
وی به افزایش 3 درصدی جابجایی مسافران با قطار اشاره کرد و افزود: در ایام نوروز به تعداد قطارهای مسافربری شمال اضافه نشده است و فقط همان قطارهای ساری- تهران، گرگان- تهران 1 و2 ، پل سفید- گرگان و بالعکس، فیروز کوه – تهران می باشد اما برای عدم ایجاد مشکل جابجایی مسافران سالن ها افزایش یافت.
گران پاشا سال گذشته را سال خوب عنوان کرد و افزود: در سال گذشته اقدامات خوبی در بهسازی، بازسازی و تعویض قطارهای قدیمی با ریل باس صورت گرفت.
وی از یک میلیون و 350 هزار تن بار توسط حمل و نقل ریلی راه آهن شمال خبر داد و گفت: در سال گذشته 155 هزار تن از بندر امیر اباد کلا جابجا شد که امیدواریم در سال جاری افزایش یابد.
گران پاشا با اشاره به اینکه برای سوق دادن حمل بار و کالا از جاده ای به ریلی باید تلاش شود، اظهارداشت: با رفع مشکل و معضل بین 2 سازمان بندر و راه آهن جابجایی کالاها از جاده به ریلی تغییر کند تا مشکلات زیست محیطی و خطرات جاده ای کاهش یابد.
وی ظرفیت ریلی کل کشور را 10.5 درصد عنوان کرد و افزود: در برنامه های کاری اداره کل است که در 4 سال آینده به 35 درصد برسانیم.