قادر تقی زاده در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه از این تعداد فقط 70 خانه استجاری از مجوز لازم برخوردار است، تصریح کرد: در حال حاضر فعالیت 80 درصد از خانه های فاقد مجوز ممنوع شده است.
وی با تاکید بر اینکه مجوز خانه های استیجاری برای رعایت اولویت فعالیت هتل ها به صورت شش ماهه از سوی میراث فرهنگی صادر می شود، یادآور شد: کمیته بازرسی از فعالیت خانه های فاقد مجوز ممانعت می کند.
به گفته معاون گردشگری میراث فرهنگی استان خانه های استیجاری که فاقد مجوز هستند، در صورت فعالیت پنج تا 10 میلیون ریال جریمه خواهند شد.
وی در این خصوص از پلمپ یک خانه استیجاری در استان خبر داد و افزود: در صورتی که خانه فاقد مجوز بعد از پرداخت جریمه مجددا فعالیت کند دستور پلمپ آن صادر می شود.
تقی زاده همچنین از اجرای طرح درجه بندی اجاره بهای خانه های استیجاری استان با هدف ساماندهی نرخ مراکز اقامتی خبر داد و تاکید کرد: خانه های استیجاری در امکانات، پذیرش، وضعیت بهداشتی و پرسنل با هتل آپارتمان ها مقایسه شده و قیمتی پایین تر از هتل آپارتمان معادل آن مصوب می شود.
وی با بیان اینکه درجه بندی از یک تا چهار صورت می گیرد، افزود: زمانی مراکز اقامتی موقت مورد استفاده قرار می گیرد که مراکز اقامتی دائمی اشباع شده باشد.
وی با بیان اینکه برایند اساس هتل ها و هتل آپارتمان ها در اولویت بوده و در مرحله بعد خانه های استیجاری اجازه فعالیت دارند، تصریح کرد: اجرای طرح قیمت گذاری توسط کمیته نرخ گذاری هتل ها در خانه های استیجاری دو شهرستان بیله سوار و نیر به اتمام رسیده و پیش بینی می شود تا پایان فروردین ماه در شهرستان سرعین نیز به اتمام برسد.