هادی شوشتری، در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به نزدیک بودن قوچان به مرکز استان و تمایل دانشجویان برای ادامه تحصیل در این شهرستان اظهار داشت: باتوجه به ظرفیت های مناسب و بالقوه، قوچان توانایی تبدیل شدن به یک قطب علمی را در آینده دارد.
وی ادامه داد: وجود دانشگاه های مختلف از جمله دانشگاه مهندسی فناوری های نوین، آزاداسلامی، پیام نور، فنی و حرفه ای و دانشکده پرستاری از جمله پتاسیل های بالقوه قوچان برای تبدیل شدن به یک قطب علمی است و همچنین برنامه ریزی برای ایجاد مجتمع آموزش عالی سلامت و ارتقا شبکه بهداشت و درمان به دانشگاه علوم پزشکی، تصویب و راه اندازی پردیس دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه فنی و حرفه ای خواهران نیز سرعت تبدیل شدن قوچان به یک قطب علمی را افزایش خواهد داد.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به لزوم تشکیل کارگروه عمران روستایی یادآور شد: با توجه به پراکندگی جمعیتی در مناطق روستایی و وجود ظرفیت های مناسب تولید دراین مناطق، تمامی ادارات و سازمان های مرتبط با عمران و آبادانی روستاها از جمله بنیاد مسکن، جهاد کشاورزی، گاز، راه وشهرسازی می بایست از ارکان اصلی این کارگروه باشند.
شوشتری ابراز امیدواری کرد: با تشکیل این کارگروه و افزایش فعالیت های عمرانی در مناطق روستایی، شاهد افزایش خدمت رسانی به روستائیان خواهیم بود.