فاطمه زوار زاده در مورد ابعاد شخصیتی حضرت زهرا(س) در گفتگو با خبرنگار مهر ابراز کرد: شخصیت ایشان آنچنان والا و بزرگ است که امام حسن(ع) می فرماید" ما حجت امت و فاطمه(س) حجت ما است" به عبارتی حضرت زهرا(س) راهنمای راهنمای همه انسان ها است.
وی ادامه داد: توصیه شده است هر گاه و هر جا مشکلی برای کسی پیش می آید اول به شخصیت والای حضرت فاطمه زهرا(س) و بعد به حجت خدا توسل کند.
وظیفه سنگین شناساندن ابعاد شخصیتی حضرت فاطمه (س) در موقعیت کنونی
مسئول مبلغان اسلام شناسی حضرت زهرا(س) بیان کرد: شناساندن ابعاد شخصیتی یاس نبی فاطمه زهرا(س) وظیفه همه ماست و با در نظر گرفتن موقیعت امروز و وجود تهاجمات بالای فرهنگی این وظیفه سنگین تر می شود.
وی با بیان اینکه می توانیم از زندگی کوتاه حضرت فاطمه زهرا(س) برای تربیت قشر جوان درس بگیریم ابراز کرد: ایشان در سخت ترین موقعیت سودمند ترین زندگی را داشتند.
استفاده از ابعاد زندگی حضرت زهرا(س) در جهت هدایت نسل امروز
زوار زاده عنوان کرد: از هر بعدی از زندگی فاطمه زهرا(س) می توانیم در جهت هدایت و کمک به نسل جوان امروز و در موقعیت کنونی بهره برد.
وی با اشاره به احادیث حضرت زهرا(س) ابراز کرد: هر کدام از احادیث ایشان درسی بزرگ برای زندگی آن هم در جامعه کنونی خواهد بود.
زوار زاده عنوان کرد: هر کدام از روایات ایشان چراغ سبز و راهنمایی است که در طوفان های زندگی می تواند راه را روشن و بشر را به سر منزل مقصود برساند.
مسئول مبلغان اسلام شناسی حضرت زهرا(س) اظهار کرد: حضرت زهرا(س) در حدیثی می فرمایند" کسی که عمل خود را برای خدا خالص کند، خداوند برای او چشمه های حکمت را باز می کند".
شناساندن شخصیت حضرت زهرا(س) با انجام مراسم های عزاداری
وی ادامه داد: این حدیث گرانقدر جنبه های مختلفی دارد که مهمترین جنبه آن همان خلوص نیت برای خدا است که اگر انسان جز خدا چیزی را نبیند و هر لحظه با یاد او کار هایش را انجام دهد چیزی هایی بدون اینکه علمش را داشته باشد به انسان داده می شود که هم می تواند به خود و هم به دیگران بهره برساند.
زوار زاده انجام مراسم های عزاداری را برای بزرگداشت و شناساندن شخصیت حضرت زهرا(س) بسیار سودمند دانسته و اضافه کرد: اگر در طول تاریخ از زمان شهادت ایشان این مراسمات ادامه نداشت اکنون شخصیت ایشان آن طور که باید شناخته نمی شد.
تاثیر سخنوارن اهل علم و عمل بر جوانان در مراسم های عزاداری
وی با اشاره به موقعیت حساس زندگی حضرت زهرا(س) و چرایی زندگی کوتاه و شهادت ایشان ابراز کرد: ایجاد این چرایی در ذهن جوانان و مخاطبان باعث می شود که مخاطب به دنبال رسیدن به جواب این چرایی به خیلی از ابعاد وجودی و شخصیتی ایشان پی برده و در جهت ارتقای خود نیز بکوشد.
زوار زاده عنوان کرد: وجود سخنوران اهل علم و عمل در مراسم های عزاداری ائمه به ویژه فاطمه زهرا(س) تاثیر زیادی بر جوانان خواهد گذاشت، هر چند برخی از تاثیر پذیری ها طولانی مدت بوده و آنی جواب نمی دهد.
وی افزود: هر مخاطبی به فراخور ذوق و استعداد خود می تواند از مجالس عزاداری بهره برده و با آشنایی با شخصیت ایشان به جواب خود برسد.
زوار زاده مهمترین مسئله در شناساندن شخصیت والای حضرت زهرا(س) به جوانان را بالا بردن افق دید دانسته و گفت: وقتی افق دیدمان نسبت به شصیت ایشان بالا برود، می توانیم وظیفه سنگینی را که در موقعیت کنونی بر عهده داریم به نحوی شایسته به انجام برسانیم.