حجت الاسلام دكتر احمد احمدي عضو كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس شوراي اسلامي در گفتگو با خبرنگار گروه دين و انديشه "مهر" تأكيد كرد : ضرورت توجه به تربيت ديني در كودكان امري اجتناب ناپذير است و در همين راستا ، كميسيون آموزش مجلس طرحهايي را براي اصلاح فضاي آموزشي فعلي ، ارائه كرده است .
وي با اشاره به اينكه فضاي آموزش و پرورش در سالهاي اخير با تكيه بر تسامح و تساهل به مسائل سياسي آلوده شده است ، گفت : در اين راستا كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس شوراي اسلامي سعي دارد با بررسي بيشتر فضاهاي آموزشي و با كمك دولت جديد و وزير آموزش و پرورش ، به بررسي هاي عميق تري در ارتباط با نحوه آموزش و پرورش بپردازد .
حجت الاسلام احمدي در مورد ضعف تربيت ديني در كودكان به عدم آگاهي و معرفت ديني پدر و مادر اشاره كرد و افزود : خانواده در مرحله اول بيشترين تأثير را بر كودكان دارند ، اين تأثير از دوران جنيني آغاز مي شود و به همين دليل محبت پدر و مادر به فرزندان ، رعايت ادب و مسائل اخلاقي و احترام به حقوق ديگران در خانواده ، كودك را تحت تأثير اين اعمال و رفتار مثبت قرار مي دهد .
عضو كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس شوراي اسلامي تصريح كرد : وقتي اعضاي خانواده فضايل اخلاقي را در حرف و عمل به كودك آموزش دهند ، همواره مي توانند الگوي مناسبي براي فرزندان خود باشند ، رواج نيكوكاري در خانواده بطور غير مستقيم بر تربيت ديني كودكان مؤثر خواهد بود ، حتي اگر در قالب گفتار به او آموزش داده نشود .
وي مدرسه را نيز در زمينه تربيت ديني كودكان بسيار تأثيرگذار اعلام كرد و يادآورشد : ديوار نوشته هاي مدرسه ، خدمتگزار ، ناظم ، مدير و معلم ، بايد رمز تربيت را با گفتار و رفتار خود به كودك بياموزند و با محبت و عطوفت با دانش آموزان رابطه برقرار كنند تا الگوي رفتاري مناسبي براي آنها باشند.
دكتر احمدي تأكيد كرد : از آنجا كه دانش اموزان رفتار ، منش و گفتار استاد خويش را در رفتار خود متبلور مي كنند ، محيطهاي آموزشي از پيش دبستان تا دانشگاه و دوره هاي تخصصي و پژوهشي ، بر شكل تربيت انسان تأثيرگذار خواهند بود .
عضو كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس شوراي اسلامي نقش جامعه را نيز در اين رابطه بسيار مهم اعلام كرد و گفت : افراد ، از جامعه اي كه در آن زندگي مي كنند تأثيرپذير هستند و هر گونه عوامل بيروني چون مسائل سياسي ، فرهنگي و ديگر مسائل بر روي تأثير خواهند داشت .