به گزارش خبرنگار مهر، چند سال پیش شهرداری رشت قول داد که از هنرمندان مشهور گیلکی آثاری را گردآوری و موزه هنرهای معاصر رشت را راهاندازی کند که این طرح با مخالفت برخی شهرداران این شهر مواجه و به فراموشی سپرده شد.
چند ماه قبل و بعد از درج گزارشهایی در مورد این موزه، شهرداری رشت واکنش نشان داد و قول داد که این برنامه را در دستور کار خود قرار میدهد ولی علی بهارمستیان که سرپرستی شهرداری رشت را برعهده داشت و قول ساخت این موزه را داده بود، کنار گذاشته شد و محمد ابراهیم خلیلی بهمن ماه سال 92 به سمت شهردار رشت امور را به دست گرفت.
خلیلی که سبقه فرهنگی دارد نور امید را در دل هنرمندان گیلکی روشن کرد که این شهر نیز موزهدار شود.
محمد ابراهیم خلیلی، شهردار رشت که چند ماهی است با حکم شورای اسلامی این شهر به ساختمان شهرداری رفته است در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد موزه هنرمندان گیلکی گفت: ایجاد موزه هنرهای معاصر رشت و موزه هنرمندان گیلکی یک برنامه کلی است که من کاملا با آن موافقم و خودم نیز به دنبال این برنامه بوده و هستم.
وی افزود: برای احداث این موزه باید راهکارهای درستی تدوین و برنامهای مدون را ایجاد کنیم تا شهر رشت نیز که هنرمندان معاصرش جزو بزرگان هنر ایران هستند بتواند به حق خود یعنی داشتن یک موزه هنرهای معاصر برسد.
شهردار رشت در مورد ساختمان این موزه که به گفته شهرداران قبلی که موافق این طرح بودند قرارست ساختمان سابق شهرداری رشت باشد، توضیح داد: ما نیز بر این موضوع که ساختمان قدیمی و تاریخی شهرداری رشت را به عنوان ساختمان موزه در نظر بگیریم تاکید داریم زیرا این بنا هم برای ساخت این موزه مناسب است و هم اینکه یک ساختمان قدیمی است که خود جاذبه توریستی دارد.
وی خواستار همکاری سازمان میراث فرهنگی با شهرداری رشت برای راهاندازی این موزه شد و بیان کرد: باید با سازمان میراث فرهنگی صحبت کنیم تا بتوانیم این ساختمان را برای راهاندازی موزه آماده کنیم.
خلیلی در پایان سخنانش گفت: از سوی دیگر باید با هنرمندان نقاش صحبت شود تا آنها نیز با شهرداری رشت همکاری کنند که این موزه راه بیفتد.