به گزارش خبرگزاری مهر ، اکبر میرشکار با اشاره به افزایش بهره مندی بانوان سرپرست خانوار از کانونهای این نهاد گفت: در سال 92 بیش از 16 هزار بانوی سرپرست خانوار از خدمات کانونها استفاده کردهاند و در مجموع، در سال 92، 22 درصد رشد در بخش استفاده کنندگان از کانونها را شاهد بودهایم.
وی به رشد 200 درصدی برگزاری اردوهای حج فقرا در سال 92 به نسبت سال گذشته اشاره کرد و یادآور شد: با مشارکت خیران 56 هزار نفر از سالمندان در سال 92 به این اردوها اعزام شدهاند.
وی با بیان اینکه در 9 ماهه نخست سال 92 تعداد 565 هزار مورد خدمات مشاورهای و آموزشهای گروهی انجام شده است، تصریح کرد: این میزان در مقایسه با سال 91 با رشد 26 درصدی مواجه بوده است.
وی با بیان اینکه اجرای برنامههای آموزش خانواده در سال 92 نسبت به سال قبل 32 درصد رشد داشته است، خاطر نشان کرد: در 9 ماه نخست 92 جمعا به یک میلیون و 700 هزار نفر آموزش ارائه شده است.
میرشکار به اتمام فاز 3 از فازهای 6 گانه تربیت 5000 مترجم قرآن کریم از میان دوشیزگان غیرمحصل هم اشاره کرد.
معاون امور فرهنگی کمیته امداد امام خمینی(ره) با بیان اینکه موارد شناسایی و ارجاع شده با موضوع اعتیاد در سال 92 تعداد 544 نفر (با 58 درصد رشد ) بوده است، گفت: در سال 92 تعاملات گستردهای با ستاد مبارزه با مواد مخدر فراهم و تقدیرنامه این ستاد به این نهاد نیز اهداء شد.
وی با اشاره به رشد فزاینده هدایتهای تحصیلی ادامه داد: در سال 92 نسبت به انعقاد قرارداد با 12 موسسه آموزشی معتبر اقدام و کلاسهای آمادگی کنکور در حجم بسیار مناسبی برگزار شد.
وی افزود:در 9 ماه نخست سال 92، تعداد 2890 نفر از بانوان مطلقه پس از ارائه خدمات مشاورهای، ازدواج مجدد کردند که این مقدار نسبت به مدت مشابه سال قبل 9 درصد رشد داشته است.
وی شرکت بیش از 48 هزار نفر در مسابقات فرهنگی، اعزام 22 هزار دانشآموز با کمکهای خیران و اعتبارات دولتی به اردو را از دیگر اقدامات حوزه فرهنگی در سال 92 اعلام کرد.
وی به رشد فزاینده قبولی دانش آموزان مورد حمایت در دانشگاهها اشاره کرد و گفت: تعداد پذیرفته شدگان در کنکور دانشگاهها بیش از 10 هزار و 250 نفر بوده است که در مقایسه زمانی قبل 12 درصد رشد داشته است.
وی به رشد فزاینده تعامل و ارتباط با دستگاههای اجرایی کشور، همایشهای دانشجویی و مقالات دریافتی و اعتبارات شهریه تحصیلی دانشجویان معادل 50 درصد رشد، بهرهمندی تعداد بیش از 2209 نفر از دانشجویان و دانش آموزان نخبه از خدمات ویژه فرهنگی و رشد 2 درصدی موفقیتهای تحصیلی در مجتمعهای شبانه روزی، رشد فزاینده نظارت و بازرسی تخصصی از فعالیتهای فرهنگی استانهای کشور و آغاز عملیات اجرایی بومی سازی شیوه و محتوا با هدف طراحی آموزشها و پیامهای فرهنگی متناسب با اقتضائات و ظرفیتهای بومی و استانی و آغاز عملیات اجرایی پیوست فرهنگی برای تمامی فعالیتهای امداد در سه حوزه اکرام ، مسکن و اشتغال وآغاز شبکه سازی طرح فلاح اشاره کرد.