کرمان - خبرگزاری مهر: فرماندار جیرفت با اشاره به تولد چهار قلوهای جیرفتی گفت: با تمام توان در راستای رفع مشکلات این خانواده کمک خواهیم کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، احمد امینی روش عصر سه شنبه در جمع خبرنگاران در خصوص درخواست کمک خانواده چهار قولهای جیرفتی گفت: تولد این نوزادان در سال جدید موجب شادی همه مردم شهر شده و خوشبختانه حال تمامی این نوزادان خوب است.

وی افزود: مردم جیرفتی مردمی خیر و همیار یکدیگر هستند و ما نیز این خانواده که در یک روز چهار نفر به اعضایش اضافه شده را تنها نخواهیم گذاشت.

امینی روش گفت: سعی می کنیم از طریق دستگاهها حمایتی، خیرین و دولت مشکلات موجود در سر راه این خانواده را کاهش دهیم.

فرماندار جیرفت ادامه داد: یکی از سیاستهای موجود در کشور ازدیاد جمعیت است و ما نیز حمایتهای لازم در این راستا را به عمل خواهیم آورد.

پدر این نوزادان کارگر ساده است و در یک خانه مستاجری زندگی می کنند.