به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضاخباز، معاون تقنینی معاون امور پارلمانی رئیس جمهور ضمن مخالفت با طرح مذکور گفت:طرح نظام رتبه بندی معلمان مغایر اصول 60، 74 و 75 قانون اساسی است ضمن اینکه با سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی و قانون برنامه پنجم توسعه نیز مغایرت دارد.
نمایندگان در پایان با طرح نظام رتبه بندی معلمان با 99 رأی موافق، 61 رأی مخالف و 21 رأی ممتنع از مجموع 198 نماینده حاضر در صحن علنی مخالفت کردند.
عبدالوحید فیاضی سخنگوی کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی قبل از رأی گیری درباره طرح یاد شده، ضمن قرائت گزارش این کمیسیون درباره طرح نظام رتبه بندی معلمان گفت: معلمان سال ها در انتظار تعیین جایگاه خود هستند.
نماینده مردم نور و محمودآباد در مجلس شورای اسلامی تهیه سند نقشه جامع علمی کشور، تضمین کیفیت تعلیم و تربیت را از الزامات عنوان کرد و درباره اثرات اجرای طرح نظام رتبه بندی معلمان گفت: ارتقاء منزلت اجتماعی، ارتقاء منزلت معلمان و رفع مشکلات معیشت معلمان از اثرات اجرایی طرح مذکور است.
وی ارتقاء سطح دانش و انگیزه معلمان، افزایش اثربخشی آموزش و پرورش و ساماندهی نظام پرداخت در آموزش و پرورش را از دیگر اثرات اجرای طرح نظام رتبه بندی معلمان عنوان کرد و گفت: امروز نظام پرداخت در آموزش و پرورش به درستی صورت نمی گیرد و درجه بندی صحیحی در این راستا وجود ندارد.
فیاضی با بیان اینکه نقش الگویی معلمان در جامعه مهم است افزود: در سال اقتصاد و فرهنگ که اصالت فرهنگی باید تقویت شود و شعار فرهنگ نیز عملیاتی شود آموزش و پرورش مهمترین دستگاه زیربنایی برای توسعه فرهنگ است. اکنون که بر این باور هستیم از نمایندگان مجلس و همه کسانی که به معلمان توجه دارند تقاضا دارم باید معلمان را به عنوان رکن اصلی تعلیم و تربیت بدانیم.
سخنگوی کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس تصریح کرد: در شروع سال جاری و در بهار اقتصاد و فرهنگ پیام روشن مجلس شورای اسلامی به عنوان مجلسی که به معلم عشق می ورزد این باشد که با تصویب این طرح آن را به جامعه فرهنگی کشور تقدیم کنیم.