به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر محمود شیخزینالدین با تاکید بر اینکه سال گذشته 120 شرکت در این نمایشگاه شرکت کرده بودند تصریح کرد: امسال بیش از 200 شرکت برای حضور در دومین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران ثبتنام کردهاند که این امر نشان از رشد 60 درصدی متقاضیان شرکت کننده در نمایشگاه دارد.
وی با بیان اینکه این نمایشگاه با هدف تحریک تقاضا در بازار برای محصولات ساخت داخل برگزار میشود، افزود: این نمایشگاه زمینهای برای کسب و کار جدید، بر آورده شدن نیاز دانشگاهها و مراکز پژوهشی و تحقق اقتصاد مقاومتی است.
رئیس نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران به امضای تفاهمنامههای جداگانه با وزارتخانههای علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اشاره کرد و گفت: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با هریک از این وزارتخانهها تفاهمنامهای امضا کرده است که مطابق این تفاهمنامهها قرار بر حمایت 100 میلیارد ریالی هریک از این وزارتخانهها از خریداران حاضر در این نمایشگاه است.
شیخ زینالدین ادامه داد: در این دوره از نمایشگاه برآورد کرده ایم که حداقل خرید از نمایشگاه مبلغی بیش از 800 میلیارد ریال باشد.
وی افزود: در این دوره از نمایشگاه علاوه بر حمایت از دانشگاهها و مراکز پژوهشی با آموزش و پرورش نیز رایزنیهایی داشتهایم تا از پژوهشسرای دانش آموزی نیز حمایت کنیم.
معاون نوآوری و تجاریسازی فناوری مقدار حمایت و یارانه پرداختی از سوی معاونت علمی و فناوری به خریداران را 40 درصد اعلام کرد و ادامه داد: با توجه به مبالغ بالای خرید تجهیزات و مواد آزمایشگاهی، این نمایشگاه میتواند امکان صادرات محصولات دانشبنیان داخلی را نیز فراهم کند.
دومین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران 7 الی 10 اردیبهشت ماه سال جاری در محل نمایشگاه بینالمللی تهران برگزار میشود.