امید یوسفی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارداشت: برای اولین بار در دهه گذشته آب انبار های جزیره اشک که مجهز به سقف های شیب دار مخصوص جمع آوری آب حاصل از نزولات جوی می باشند پر از آب شده اند.
وی ادامه داد:آب انبار های بتنی جزیره اشک که در مکان های خاص این جزیره که از نظر جمع آوری بارش های باران مناسب می باشند احداث شده اند و تمامی آنها مجهز به سقف های شیب دار جهت جمع آوری آب حاصل از نزولات جوی هستند.
یوسفی اظهارداشت: احداث آب انبارهای متعدد در مکان های مجزا،مدیریت صحیح مصرف آب،احداث سقف های شیب دار مخصوص جمع آوری نزولات جوی از جمله مهمترین عوامل ذخیره آب در جزیره اشک به منظور مصرف حیات وحش است.
جزیره اشک دارای مساحت تقریبی 2500 هکتار است که دومین جزیره بزرگ دریاچه ارومیه بوده و در حال حاضر پناهگاه امنی برای گونه با ارزش گوزن زرد ایرانی است.
آهنگ بحران خشک شدن دریاچه ارومیه از 18 سال گذشته آغاز شده و هم اکنون تنها 15 درصد از وسعت دومین دریاچه شور جهان باقی مانده است سطح آب دریاچه ارومیه هم به 1270.65 سانتیمتر از سطح آبهای آزاد رسیده که این روند بسیار نامطلوبی در این زمینه است.
پارک ملی دریاچه ارومیه با ویژگی های خاص خود بعد از دریاچه شور بحر المیت در دنیا به عنوان دومین دریاچه شور و بزرگ در جهان به شمار می رود، این دریاچه به عنوان بزرگترین تالاب دایمی با دارا بودن 102 جزیره بزرگ و کوچک در استان قابلیت های زیادی را در دل خود جای داده است.