رشت - خبرگزاری مهر: معاون عمليات فرماندهي انتظامي گيلان از برقراری 460 هزار و 821 تماس با مركز فوريت هاي پليسي 110 طی سال گذشته در استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ مجيد جمشاد  گفت: در سال 92، 460 هزار و 821تماس تلفني شهروندان با مرکز فوريت هاي پليسي برقرار شده که از مجموع تماس هاي صورت گرفته  222 هزار و 896  تماس فوري   193 مورد تماس بررسي اطلاعاتي كه منجر به حضور ماموران و  ارائه خدمات پليسي شده است.

معاون عمليات فرماندهي انتظامي  گيلان با بيان اينكه از تماس هاي گرفته شده 78 هزار و هفت مورد تماس مشاوره پليسي بوده است، افزود: تماس هاي مردم با مركز فوريت هاي پليسي 110 نسبت به سال 91 ، 10 درصد افزايش داشته است.

وي با تاكيد بر اينكه پليس 110 يك مركز فوريتي بوده و تماس بي مورد موجب كاهش خدمت رساني پليس به مردم مي شود، از عموم شهروندان خواست، براي ارتقاي خدمات دهي اين مركز و رسيدگي سريع تر به خواسته هاي مردم، تنها در مواقع ضروري و فوريتي كه نياز به پليس مي باشد با 110 تماس برقرار كنند.

معاون عمليات فرماندهي انتظامي استان ارتباط پليس با مردم در قالب مركز فوريت هاي پليسي 110 را ارتباطي متقابل و دو سويه دانست و یادآورشد: افزايش تماس هاي مردمي با اين مركز نشان از اعتماد مردم به پليس بوده و ما براي ايجاد امنيتي پايدار و مناسب در جامعه كه حق تك تك مردم مي باشد، تلاش مي كنيم.

به گفته وی مردم در سال 92 همچنين 127 هزار و 998  مورد مراجعه به واحدهاي پليس نيز داشته اند.

رانندگان سفيران قانون و اولين لايه ارتباطي با مردم

فرمانده انتظامي شهرستان تالش در همايش مديران آژانس هاي مسافري، رانندگان را سفيران قانون و اولين لايه ارتباطي با مردم دانست  و بر همكاري اين موسسات با پليس بر لزوم احترام به قانون در بين رانندگان حين رانندگي تاكيد كرد.

 سرهنگ عباس اسماعيلي افزود: با توجه به نقش اساسي رانندگان در كاهش تخلفات رانندگي، كارگزاران و نقش آفرينان ناوگان حمل و نقل عمومي؛ خصوصا رانندگان آژانس ها و موسسات كرايه اتومبيل مي توانند با احترام به قوانين راهنمايي و رانندگي توجه مردم را به اين مقررات دو چندان كرده و گام مهمي در جهت ارتقاء فرهنگ ترافيك در حوزه شهري بردارند.

وی  رانندگان را به عنوان سفيران قانون و اولين لايه ارتباطي با مردم دانست و تصريح كرد: رانندگان مي توانند با احترام به قانون در حوزه مسايل ترافيكي تاثير بسزايي در كاهش تخلفات، ارتقاء فرهنگ ترافيك داشته و پليس را در خصوص افزايش احساس اعتماد عمومي ياري رسانده تا گام بلندي در جهت تغييرات كيفي فرهنگ عمومي ترافيك شهري برداريم.

فرمانده انتظامي تالش در پايان ضمن پاسخ به سئوالات ترافيكي و امنيتي تعدادي از رانندگان بیان داشت: احترام به قانون و توجه به حقوق شهروندي مي بايست از اولويت هاي كاري مديران و رانندگان موسسات باشد.

خادم خوب بودن با اعتقاد قلبی به جایگاه خدمتی

فرمانده انتظامی شهرستان رشت گفت: با اعتقاد قلبی به جایگاه خدمتی می توانیم خادم خوبی باشیم .

سرهنگ رحیم شعبانی افزود: فرصت های زیادی برای پلیس جهت ارائه خدمات مردم مهیا است و با قدر این فرصت ها می توانیم تهدید ها و آسیب های مردمی را به راحتی از بین ببریم.

وی وجود تهدید و آسیب را ناشی از غفلت و سهل انگاری و عدم اهمیت به ظرفیت ها و توانمندی ها دانست و بیان داشت: خداوند باری تعالی همه انسان ها را توانمند آفریده است ولی این انسان است که خود را به صورت عمد در فراموشی انداخته و از موهبت های خداوند بهره نمی برد.

 شعبانی هشدار و تذکرات روزانه را موجب بیداری و آگاهسازی اعلام و تصریح کرد: درب های خدمت و استفاده از موقعیت ها و توانمندی ها برای ماگشوده شده است و ما می توانیم از این فرصت ها برترین ذخیره آخرتی را برای خود بوجود آوریم.

وی به موقعیت فراهم شده برای پلیس نیز اشاره و اعلام داشت: شروع کاری پلیس با خدمت به خلق آغاز شده و عبادت محسوب می شود.

فرمانده نیروی انتظامی رشت نیروهای پلیس را توانمند توصیف و اظهار داشت: با احساس مسئولیت بیشتر می توانیم کارایی افزون تر خود را به نمایش بگذاریم.

وی با اعلام اینکه  با اعتقاد قلبی به جایگاه خدمتی می توانیم خادم خوبی باشیم، گفت: نظم، انظباط ، تکریم مردمی و خدمت به موقع در نیروی انتظامی باید برای همگان ملموس باشد.

شعبانی مردم را بهترین قاضی و ناظر در ارائه خدمات پلیسی معرفی کرد و اعلام داشت: میزان ارزیابی کارایی پلیس در میزان رضایت مردم است.

فرمانده انتظامی شهرستان رشت در پایان بر ابتکار و خلاقیت در ارائه خدمات به مردم تاکید و از روسای کلانتری و فرماندهان پاسگاه و پلیس های تخصصی این شهرستان خواست با بروز کردن خدمات زمینه ارتقا امنیت و آرامش را بهتر از روزهای گذشته مهیا کنند.

كشف 181 هزار و 440 عدد آدامس خارجي قاچاق در رشت

 جانشين فرماندهي انتظامي گيلان گفت: كارآگاهان آگاهي در پي گزارشات مردمي مبني بر اينكه تعدادي از بازاريان، اقدام به ورود مواد خوراكي قاچاق با استفاده از شگردهاي مختلف مي کنند، بررسي اين موضوع در دستور كار ماموران اداره مبارزه با قاچاق كالا و ارز پليس آگاهي قرار گرفت.

کامرانی صالح افزود: ماموران اداره مبارزه با قاچاق كالا پليس آگاهي با تحقيقات نامحسوس پليسي از اين موضوع اطمينان حاصل و  از يك واحد صنفي 181 هزار و 440 عدد آدامس خارجي قاچاق كه فاقد هرگونه مدارك و مجوز گمركي بوده، كشف و مالك آن را  نيز شناسايي و دستگير كردند.

به گفته وي متهم با تشكيل پرونده جهت سير مراحل قانوني به مقا م قضايي معرفي شد.