به گزارش خبرنگار مهر، محمد حسین مقمیی صبح روز شنبه با اعلام این خبر در کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان مرکزی افزود: ایجاد 12 هزارو 615 فرصت شغلی در استان مرکزی و شهرستان های این استان حداقل انتظار ما از فرمانداران شهرستانهای مختلف است و تلاش در جهت افزایش این رقم باید در دستور کار همه فرمانداران قرار بگیرد.
وی ادامه داد: توجه به موضوع اشتغال و تلاش در جهت احیای مشاغل از دست رفته و ایجاد مشاغل جدید از اولویت های کاری مدیریت استان مرکزی است و باید همه تلاش کنند تا استان صنعتی مرکزی تواند در جایگاه واقعی خود در بخش اشتغال بایستد.
استاندار مرکزی در ادامه از فرمانداران به عنوان مسئولین اصلی اجرای سند اشتغال استان در شهرستان ها یاد کرد و گفت: روند اجرای سند اشتغال استان مستقیما از سوی فرمانداران پیگیری می شود و فرمانداران باید در راستای تحقق این مهم چاره ای اساسی بایندیشند.
مقیمی در ادامه از فرمانداران خواست در صورت عدم توانایی دراجرای این سند موضوع را سریعا به استانداری مرکزی اطلاع دهند تا چاره ای اساسی برای آن اندیشیده شود.
برنامه اشتغال و اقتصاد را از فرمانداران طلب می کنیم
وی با بیان این که ما در سال 93 برنامه اشتغال و اقتصاد را از فرمانداران طلب می کنیم افزود: تعیین وقتی مناسب برای اجرای کارها باید در دستور کار مسئولین قرار بگیرد و نباید اجازه دهیم عدم تعیین زمان مختص کارها به تعویق بیافتد.
استاندار استان مرکزی تاکید کرد: مدیران دستگاه های اجرایی باید تلاش در جهت کاهش زمان صدور مجوزها را در دستور کار خود قرار دهند و اجازه ندهند بروکراسی های اداری مانع از جذب سرمایه گذارن در استان شود.
مقیمی در ادامه از عملکرد بانکهای عامل در جذب اعتبارات اشتغالزایی استان گلایه کرد و گفت: عدم جذب اعتبار اشتغالزایی توسط بانکها قابل قبول نیست و بانکهای استان باید در جهت جبران این کم کاری در سه ماهه اول امسال بکوشند.
بانکهای استان در حوزه اشتغال ضعیف عمل کرده اند
وی با بیان این که بانکهای استان در حوزه اشتغال ضعیف عمل کرده اند گفت: در استانی چون یزد بانک ها یک و نیم برابر بانکهای استان اعتبارات اشتغالزایی جذب کرده اند این در حالیست که سیستم بانکی استان مرکزی عملکرد بسیار ضعیفی در این حوزه از خود بر جای گذاشته است.
ابلاغ 145 میلیارد و 230 میلیون تومان اعتبارات اشتغالزایی به بانکهای عامل
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی نیز در این جلسه از ابلاغ 145 میلیارد و 230 میلیون تومان اعتبارات اشتغالزایی استان مرکزی به بانک ها خبر داد و گفت: این اعتبارات با عاملیت 7 بانک به استان مرکزی ابلاغ شده است.
ناصر شیخی ادامه داد: این اعتبارات برای تزریق به بخش تولید در قالب سرمایه در گردش، تکمیل طرح های نیمه تمام و اجرای طرح های توسعه ای صورت گرفته است.
وی ادامه داد: از مجموع این تسهیلات باید 30 میلیارد و 20 میلیون تومان سهم بانک ملی ، هشت میلیارد و 200 میلیون تومان سهم بانک سپه، 30 میلیارد تومان سهم بانک تجارت، 32 میلیارد و 900 میلیون تومان سهم بانک ملتف 13 میلیارد و 800 میلیون تومان سهم بانک رفاه و 3 میلیارد و 580 میلیون تومان سهم پست بانک است.
وی یادآور شد: تسهیلات فوق با بازپرداخت 60 ماهه به طرح هایی تعلق می گیرد که از 60 درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار باشند.
ایجاد فرصت های شغلی برای کاهش نرخ بیکاری استان مرکزی
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه به ایجاد 12 هزار و 615 فرصت شغلی جدید در استان مرکزی طی سال جاری اشاره کرد و گفت: از این تعداد فرصت شغلی جدید 239 مورد در آشتیان، 1031 مورد در خمین، 1032 مورد در زرندیه، 260 مورد در فراهان، 5 هزار و 721 مورد در اراک، 332 مورد در خندابف یک هزار و 643 مورد در ساوه، 263 مورد در کمیجان، 240 مورد در تفرش، 391 مورد در دلیجان، 907 مورد در شازند و 553 مورد در محلات ایجاد خواهد شد.
وی یادآور شد: این فرصت های شغلی برای کاهش نرخ بیکاری استان مرکزی به تک رقمی در 12 شهرستان استان مرکزی ایجاد خواهد شد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: افرادی که دارای چک برگشتی و اقساط معوق بانکی اند از دریافت این تسهیلات تا زمان تعیین تکلیف وضعیت خود محروم خواهند بود.