به گزارش خبرگزاری مهر، جلسه هيات عمومي اصراري حقوقي ديوان عالي كشور صبح روز سه شنبه به رياست آيت الله محسني گركاني و با حضور قضات عالي رتبه ديوان عالي تشكيل شد.
اين جلسه كه مقارن شده با ايام بزرگداشت ميلاد حضرت فاطمه زهرا ( س ) محور سخنان وی نيز در اين راستا بود . وی با قرائت سوره كوثر عنوان داشتند : روي سخن در اين سوره مباركه به پيغبر اكرم صلي الله عليه و آله است كه اي پيامبر ما به تو خير فراوان داديم ما به تو كوثر عطا كرديم . از اين عبارت استنباط مي شود كه زخم زبان هاي مكرر و سخنان زشت و دردناك به رسول اكرم (ص) مي زدند و با فوت فرزندان پسر حضرت رسول مثل عبداله و قاسم و طاهر كفار قريش پيغمبر را با ابتر و بلا عقب بودن ملامت مي كردند .
رئیس دیوان عالی کشور در پاسخ به سئوال آيه كوثر چيست ؟ بيان داشتند : از امام صادق ( ع ) نقل است كه كوثر نهري است در بهشت كه خداوند آن را به پيغمبرش در عوض فرزندش عبداله كه در حيات آن بزرگوار از دنيا رفت عطا كرد . به نقل ديگر كوثر حوض كوثر است كه خداوند به پيامبر عطا نموده و مومنان به هنگام ورود به بهشت از آن سيراب مي شوند . و بعضي ها گفته اند كوثر قرآن است كه خداوند بر پيامبرش نازل فرموده است و خيلي ها هم كوثر را به كثرت فرزندان و ذريه ، كه همه آنها از نسل دخترش فاطمه زهرا (س) است تعبير كرده اند و آن قدر ذريه حضرت فزوني پيدا كرده اند كه از شماره بيرونند.
آيت الله محسني گركاني افزود: قابل توجه اينكه سوره كوثر زماني به پيامبر فرود آمد كه از خير كثير خبري نبود اين خبري بود كه حكايت از آينده داشت و خبر مسرت بخشي بود اعجاز آميز و بيانگر حفانيت دعوت به توحيد پيامبر . زيرا اين سوره مباركه در مكه نازل شده و سران قريش پيامبر را ابتر مي گفتند چون فرزند پسري نداشت و عبداله فرزند آن حضرت از دنيا رفته بود. ايشان خاطر نشان كردند : اين سوره پيغمبر را تسلي مي دهد كه نگران نباش ما به تو كوثر عطا كرديم از بركت كوثر از نعمت هاي مادي و معنوي فراواني بهره مند خواهي شد تو ابتروبلا عقب نيستي و دشمنان تو ابترند .
رئيس ديوان عالي كشور درباره فضيلت اين سوره بيان داشت : پيامبر خدا در حديثي فرموده : هر كس اين سوره شريفه را تلاوت كند خداوند او را از نهرهاي بهشتي سيراب خواهد كرد .