قزوین - خبرگزاری مهر: سرپرست اداره كل ورزش و جوانان استان قزوین گفت: برای کاهش هزینه و زمان اجرای طرحها لازم است سمن ها و تشکل های مردمی در طرحهای کوتاه مدت مشارکت بیشتری کنند و این پروژه ها را در اولویت قرار دهند.

به گزارش خبرنگار مهر، مراسم تجلیل از دبیران سازمان‌‌های مردم نهاد استان ظهر پنجشنبه با حضور مدیرکل مشارکت‌های اجتماعی وزارت ورزش و جوانان برگزار شد.

ارسلان حسینی در این جلسه اظهارداشت: تاثیر سمن‌ها باید در اجتماع احساس شود و اولین گام برای این كار می‌تواند تاثیر هماهنگی سمن‌ها و هیئت‌های ورزشی باشد و یکی از کارهایی که توقع داریم سازمان‌های مردم نهاد و حوزه ورزش این سازمان جدی بگیرند، نزدیک کردن حوزه‌های ورزش و جوانان با یکدیگر است.

سرپرست اداره کل ورزش و جوانان استان قزوین بیان کرد: با توجه به این‌که مباحث فرهنگی، اخلاقی و دینی در حوزه ورزش کمرنگ شده است، انتظار می‌رود حوزه جوانان با انجام فعالیت‌های مناسب و منسجم این موارد را در ورزش نهادینه کنند.

حسینی ادامه داد: بسیاری از برنامه‌هایی که سازمان‌های مردم نهاد برای اجرا درنظر می‌گیرند، نیاز به زمان زیاد و بودجه مناسب دارد که این امر موجب شده برنامه‌های آنان یا اجرا نشود و یا در اجرای آن کاستی‌هایی وجود داشته باشد.

سرپرست اداره کل ورزش و جوانان استان قزوین عنوان کرد: بنابراین از دبیران سازمان‌های مردم نهاد انتظار می‌رود در کنار برنامه‌های بلندمدت، برنامه‌های کوتاه مدت نیز داشته باشند تا با صرف هزینه و زمان کمتری به نتیجه مطلوب دست یابند و این امر موجب می‌شود ضمن پررنگ‌تر شدن فعالیت‌های حوزه جوانان در جامعه، شاهد اثرگذاری بهتر و بیشتر سازمان‌های مردم نهاد باشیم.

سرپرست اداره کل ورزش و جوانان استان قزوین بیان کرد: استان قزوین ظرفیت‌های خوبی در حوزه جوانان دارد که برای تبدیل این ظرفیت‌های بالقوه به بالفعل به حمایت‌های بیشتری از سوی وزارت ورزش و جوانان نیاز است و در این راستا تلاش می‌کنیم رویکردهای حوزه ورزش و جوانان استان قزوین را در نگاه مسئولان ارشد استانی و کشوری تقویت کنیم تا بتوانیم از حمایت‌های آنان برای اجرای برنامه‌هایی که در نظر داریم، بهره‌مند شویم.

وی اضافه کرد: ارتباط نزدیکی که باید بین دو حوزه ورزش و جوانان باشد در حال حاضر وجود ندارد که برای نزدیک کردن این دو حوزه باید تلاش شود و با پذیرفتن اینکه استان قزوین فرهنگی با پیشینه تاریخی داشته و مردمانی مومن دارد که این امر موجب می‌شود وظایف سنگین‌تری برعهده مسئولان و جوانان این استان قرار گیرد.

حسینی با بیان اینکه برنامه‌ریزی‌ها باید متناسب با پیشینه فرهنگی استان و منطبق با جایگاه استان قزوین در سطح کشور باشد تصریح کرد: از سازمان‌های مردم نهاد استان نیز انتظار می‌رود برنامه‌ریزی منسجم و مدونی داشته باشند و برنامه‌های خود را به مسئولان مربوطه ارائه دهند.

سرپرست اداره کل ورزش و جوانان استان قزوین ضمن تأکید بر ارزیابی کیفیت برنامه‌ها گفت: دبیران سازمان‌های مردم نهاد سعی کنند پس از اجرای برنامه‌ها از نحوه اجرا، کیفیت و اثرگذاری آن ارزیابی به عمل آورده و از این نتایج در برنامه‌ریزی‌های آتی خود بهره‌مند شوند و قطعا با ارائه گزارش عملکرد از نحوه اجرای برنامه‌ها و مستندات به مسئولان ارشد از حمایت‌های آنان به صورت منسجم‌تر و قوی‌تر برخوردار می‌شویم.

وی با اشاره به اعتباراتی که برای اجرای برنامه‌های سازمان‌های مردم نهاد جذب می‌شود، افزود: اعتباراتی که برای اجرای برنامه‌ها و طرح‌های سازمان‌های مردم نهاد به آنان اختصاص می‌یابد از محل اعتبارات استانی و وزرات ورزش و جوانان است که باید به نحو شایسته‌ای هزینه شود.

در ادامه این مراسم سعید خورشیدی معاون فرهنگی و امور جوانان اداره كل ورزش و جوانان استان قزوین نیز اظهارداشت: در حال حاضر 60 سمن در استان مشغول به فعالیت هستند و سال گذشته نیز 54 هزار و 500 نفر از مردم استان از برنامه‌های سمن‌های جوانان استفاده كردند.

وی با بیان اینکه این سمن‌ها طی سال گذشته با اجرای 648 برنامه‌ مختلف در سطح شهر مخاطبان زیادی را به سمت فعالیت‌های سمن‌های جوانان جذب كردند بیان كرد: برگزاری 48 برنامه تخصصی، 83 دوره توانمند سازی و 9 دوره اردوی راهیان نور توسط پنج هزار و 145 جوان كه عضو سمن‌های جوانان استان هستند قابل تقدیر است.

خورشیدی تصریح کرد: نگاهی گذرا به آمارها و ارقام نشان دهنده این است كه سمن‌های جوانان استان متحد شده‌اند تا در سالی كه پیش رو داریم با مدیریت جهادی عرصه را برای نفوذ دشمن در جبهه فرهنگی تنگ كنند و مطمئن هستیم طی سال جاری شاهد برنامه‌های اثر بخشی از این ناحیه خواهیم بود.

برچسب‌ها