ساری - خبرگزاری مهر: مدیرکل آموزش و پژوهش استانداری مازندران، مهمترین معضل را در حوزه پژوهش استان، فقدان یک چشم انداز روشن و شفاف از سیاستهای پژوهشی بیان کرده است.

لطف الله آجدانی در گفتگو با خبرنگار مهر، افزود: به رغم وجود سند پژوهشی و تلاشهای ارزنده مسئولان قبل اما به نظر رسید نیاز به تدوین یک طرح پژوهشی احساس می شد.

آجدانی گفت: با کارشناسان و پژو هشگران این حوزه مشورت شده و با آسیب شناسی راهکارهای برون رفت در عرصه پژوهش و طرح جامع پژوهش با لحاظ اسناد بالا دستی مثل طرح جامع چشم انداز با مقتضیات بومی و منطقه ای کار به سرعت انجام شد.

وی با اشاره به اینکه با اقدامات کارشناسی در مرحله پایانی طرح جامع پژوهشی هستیم، افزود: این طرح بسیاری از گره ها را باز، مبهمات را روشن و اجرای عملیات و برنامه ها را محقق می کند.

مدیر کل آموزش و پژوهش استانداری مازندران گفت: طرح پژوهشی سال 1393 تنظیم شده که در این سال از صفر تا 100 درصد برنامه ها توسط خودمان  انجام می گیرد و چگونگی اجرای برنامه ها از ابتدا تا پایان سال مشخص شده است.

وی اقدامات مهم این حوزه را تشکیل تالار گفتگو و پژوهش به صورت ماهانه و مستمر نام برد و افزود: این تالارها در مورد یکی از حوزه های اولویت پژوهشی استان با حضور مسولین برگزار خواهد شد.

وی اولین جلسه حوزه پژوهش را در 18 اردیبهشت اعلام کرد و گفت: این تالار گفتگو با حضور یکی از نمایندگان مجلس در استان، عالی ترین مفام استان و دستگاه مرتبط با موضوع گفتگو و یک کرسی آزاد اندیشی منتقدانه  با اجرای کارشناسی یکی از رسانه ها  که مرتبط با گفتگوی تالارها است برگزار می شود.

آجدانی از تشکیل اتاق فکر و دعوت 21 نفر صاحب نظر در حوزه هاو تخصصهای متنوع خبر داد و افزود: برای هر کدام اهدافی صادر شده که در طول سال هر ماه یک بار با برگزاری جلسات منظم انجام می شود.

وی  تاکید کرد: این اتاق به طور رسمی از اردیبهشت شروع به کار می کند و بدون هیج وجه نمایشی و در یک مکان امن به شناخت ظرفیتها و فرصتهای خلاق کمک می کند تا بر اساس آن ظرفیتهای جدید ایجاد شود و بدون نظر کارشناسان  اتاق فکر قدمی بر نخواهیم داشت.

وی یکی از معضلات پژو هشی  تخصصی را نبودن کمیته ها ی تخصصی در حوزه پژو هش برشمرد و افزود: به رغم و جود چهره های شاخص، به دلیل تعدد موضوعات  باید کارشناسان مختلف در حوزه های مختلف استفاده شود.

برچسب‌ها