به گزارش خبرنگار مهر، نوسازی و احداث واحدهای آموزشی مجهز، نقش مهمی در ایجاد محیطی مناسب برای دانش آموزان و افزایش کیفیت تعلیم و تربیت آنان دارد که در این راستا با توجه به گسترش بافت های شهری و فرسوده شدن بافت های قدیمی، نوسازی و ایجاد واحد های آموزشی جدید در شهرستان ازنا نیز از سال های گذشته آغاز شده و در حال انجام است.
یکی از این طرح ها ایجاد آموزشگاه 24 کلاسه کوی شاهد شهرستان ازنا است که پس از گذشت مدت کوتاهی از آغاز عملیات ساخت آن در سال1384 به خواب عمیق زمستانی فرو رفته و متوقف شده است.
مزاحمت های معتادین برای ساکنین منطقه
یکی از ساکنین کوی شاهد ازنا در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه این طرح حدود هشت سال است که متوقف شده است اظهار داشت: بارها مسئولین مربوطه از این آموزشگاه نیمه کاره بازدید داشته اند اما هیچ تغییری در روند ساخت آن مشاهده نشده است.
وی با اشاره به اینکه این که متاسفانه در حال حاضر این مدرسه نیمه کاره به مکانی برای معتادین، اراذل و اوباش تبدیل شده است افزود: این مسئله مزاحمت های زیادی را برای ساکنین خانه های اطراف به وجود آورده است.
وی با اشاره به اینکه این مکان می توانست مکانی برای تعلیم و تربیت دانش آموزان باشد اظهار داشت: از همه مسئولین ذیربط می خواهیم تلاش مضاعفی برای تکمیل این طرح داشته باشند.
کیفیت آموزشی پایین به علت تراکم بالای دانش آموزان
فلاحی یکی دیگر از شهروندان ازنایی نیز در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه آموزشگاه شهید مصطفی خمینی که دیگر آموزشگاه واقع شده در منطقه شاهد است فضای بسیار محدودی دارد و پاسخگوی جمعیت دانش آموزی این منطقه نیست اظهار داشت: به دلیل تراکم جمعیت دانش آموزی در این منطقه بعضی کلاس های این آموزشگاه دارای جمعیت آموزشی بیش از 40 نفر است.
وی با بیان اینکه امکانات بهداشتی و ورزشی این آموزشگاه نیز در سطح مطلوبی نیست بر ضرورت تکمیل و بهره برداری از آموزشگاه 24 کلاسه منطقه شاهد شهرستان ازنا تاکید کرد.
این شهروند با اشاره به حضور معتادین در فضای این آموزشگاه نیمه تمام یادآور شد: عدم بهره برداری از این آموزشگاه علاوه بر مشکلات آموزشی، مشکلات امنیتی را نیز برای خانواده ها به وجود آورده است.
یکی دیگر از ساکنین کوی شاهد در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به تراکم بالای جمعیت در کوی شاهد شهرستان ازنا اظهار داشت : افتتاح این آموزشگاه که سال ها به صورت نیمه کاره رها شده است یکی از مطالبات مردم منطقه شاهد است که با مشکلات زیادی مواجه شده اند.
وی افزود: تردد دانش آموزان به خصوص در فصل زمستان یکی از مهمترین مشکلاتی است که به دلیل فاصله زیاد دیگر آموزشگاه ها تا این منطقه برای دانش آموزان و خانواده ها ایجاد شده است.
بیش از 50 درصد آموزشگاه های شهرستان ازنا نیاز به بازسازی دارند
ناصر شریفی سرپرست اداره آموزش و پرورش شهرستان ازنا با بیان اینکه 12 هزار و 600 دانش آموز در 181 آموزشگاه این شهرستان مشغول تحصیل هستند اظهار داشت: بیش از 50 درصد آموزشگاه های شهرستان ازنا تخریبی بوده و نیاز به بازسازی دارند.
وی با اشاره به اینکه حدود 30 آموزشگاه در سال های اخیر نوسازی شده است افزود: هفت پروژه نوسازی مدارس شهرستان ازنا نیز در حال حاضر نیمه تمام است.
شریفی با اشاره به اینکه منطقه شاهد یکی از بافت های جدید و با تراکم جمعیت بالای شهر ازنا است افزود: تنها فضای آموزشی واقع شده در این منطقه آموزشگاه سید مصطفی و سید احمد خمینی است.
وی با بیان اینکه این آموزشگاه نیز پاسخگوی نیاز آموزشی این منطقه نیست اظهار داشت: با توجه به نیاز این منطقه عملیات ساخت پروژه آموزشگاه 24 کلاسه کوی شاهد ازنا در سال 84 آغاز شد.
سرپرست اداره آموزش و پرورش شهرستان ازنا با اشاره به اینکه پروژه آموزشگاه 24 کلاسه کوی شاهد ازنا به دلیل عدم تخصیص اعتبار نیمه تمام مانده است بر ضرورت تسریع در بهره برداری از این آموزشگاه تاکید کرد.
در صورت تخصیص اعتبار آموزشگاه تکمیل خواهد شد
نماینده نوسازی مدارس شهرستان ازنا و الیگودرز نیز در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: به رغم تلاش های صورت گرفته در شهرستان ازنا همچنان مدارس زیادی وجود دارد که نیازمند تخریب و بازسازی هستند.
شمس افزود: در صورتی که روند تامین اعتبار طرح های نوسازی مدارس مناسب باشد این قول را به شهروندان ازنایی می دهیم که مدارس نامناسب در این شهر به ویژه آموزشگاه 24 کلاسه کوی شاهد با سرعت قابل قبولی بازسازی شوند.
شمس با بیان اینکه همه مدارس شهرستان ازنا شناسنامه دار شده اند افزود: منتظر ابلاغ اعتبارات سال جاری هستیم تا با اجرای طرح های نوسازی مدارس فضایی مناسب برای دانش آموزان فراهم شود.
..............................
گزارش و عکس : میثم لک