مجید رضازاده در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: برخی از معتادان بهبود یافته به دلیل عدم پذیرش خانواده ها مکانی برای اقامت خود دارند و مجبور می شوند در خیابانها و پارکها سرگردان شوند به همین دلیل خانه های میان راهی برای اسکان این افراد در نظر گرفته شده است.
وی گفت: در سال جاری براساس برنامه ریزیهای انجام شده خانه های میان راهی برای معتادان بهبود یافته در استانهایی مانند تهران ، البرز، کرمان، خراسان رضوی، سیستان و بلوچستان ، مرکزی، لرستان و اصفهان راه اندازی می شود در مرحله اول در هر استان یک مرکز ایجاد خواهد شد.
رئیس مرکز توسعه پیشگیری سازمان بهزیستی کشور تاکید کرد: پس از چندماه فعالیت این مراکز ، عملکرد آنها ارزیابی می شود و در صورت موفقیت آمیز بودن در سال آینده نسبت به راه اندازی تعداد بیشتری از خانه های میان راهی در استانهای کشور اقدام خواهیم کرد.
رضازاده در مورد ارائه خدمات به معتادان بهبود یافته در این مراکز نیز گفت: این افراد در مراکز بین راهی شبانه روزی مدتی اسکان داده می شوند و طی این مدت با کمک و حمایت مددکاران در جهت یافتن شغلی مناسب برای معتادان بهبود یافته اقدام می شود و البته زمینه بازگشت به خانواده نیز برای آنان فراهم خواهد شد و از سوی دیگر روانشناسان مرکز باارائه خدمات مناسب از بازگشت فرد به سمت اعتیاد جلوگیری میکنند.
به گفته وی، دوره اولیه برای نگهداری معتادان بهبود یافته سه ماه است که البته با تایید مددکار و در صورت نیاز به اقامت بیشتر تا زمان آماده شدن شرایط بازگشت به خانواده و اشتغال مناسب دراین مراکز اسکان داده می شود.