به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا شرفالدین مدیر عامل انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس درباره جایگاه جشنواره فیلم مقاومت در نشست خبری که شامگاه یکشنبه 7 اردیبهشتماه به منظور تبیین و تشریح برنامه های این رویداد سینمایی با حضور محمد خزاعی دبیر سیزدهمین جشنواره فیلم مقاومت، جواد جباری مدیرعامل بنیاد روایت فتح و جمعی از اهالی رسانه برگزار شد، گفت: سینمای ایران به ویژه فیلم مقاومت هنوز در اول راه و در مرحله آزمون و خطا است و باید اجازه دهیم مراحل آزمون و خطا به درستی به سرانجام برسد.
وی در ادامه افزود: به عنوان مثال فیلم «رستاخیز» ساخته احمدرضا درویش شاید در مضمون و بیان روایت تاریخی دارای مشکلاتی باشد اما سئوال من این است که آیا این فیلم ساختار تجربی برای ما به همراه نیاورده است؟ همچنین فیلم دیدهنشده «محمد(ص)» ساخته مجید مجیدی نیز به همین شکل است و قطعا به تجربیات سینمای ایران میافزاید.
شرفالدین در ادامه متذکر شد: از همین رو معتقدم که تنها نباید بر محتوای فیلم تمرکز کرد و باید به آنچه فیلمهایی از این دست برای سینمای ایران به ارمغان میآوردند نیز توجه کرد و زیرساختهای این سینما را دریافت.
مدیر عامل انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس با اشاره به جشنواره فیلم مقاومت گفت: رویکرد جشنواره فیلم مقاومت به ویژه در بخش بین الملل یافتن جرقه، بارقه و جوانه های اندیشه و تفکر بیرون از نظام سلطه و تاختن به این نظام است. این جشنواره دنبال احیای فرهنگها و خردهفرهنگهای مقاومت و احترام به نظام کرامت اسلامی است.
وی با اشاره به اینکه همزمانی برگزاری این نشست با سالروز شکست آمریکاییان در طبس همزمانی نیکویی است، بیان کرد: شوکت و جلال استکبار جهانی در این واقعه به معنای واقعی فرو ریخت و جهان فهمید که آمریکا هیچ نیست. جا دارد من از محمد خزاعی و تیم برگزارکننده این جشنواره تشکر کنم که توانستند با قدرت این جشنواره را برگزار کنند. سی و پنج سال دشمنی آمریکا با مردم ایران، افراد و نیروهای غیور و دلیری را در عرصه مدیریت ساخت که به درستی می دانند بحران چیست و درستی می توانند بحران را مدیریت کنند.
شرفالدین با اشاره به زمان حمله آمریکا به طبس گفت: زمانی که آمریکا به طبس حمله کرد و و در خشم خدا و طوفان شن گرفتار شد من جوان هیجده ساله و جزو نخستین کسانی بودم که به آنجا رسیدم. یادم هست زمانی که به طبس رسیدم و صحنه را با چشمان خود دیدم فقط چند ساعت از شهادن مجید منتظرالقائم گذشته بود و از آرایش آن منطقه به درستی می توانستیم ترس و وحشتی که در دل آمریکاییان افتاده بود، ببینیم.
این عضور شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم مقاومت با اشاره به این مطلب که راه ندادن نماینده معرفی شده از سوی ایران به سازمان ملل توسط آمریکا برخلاف قوانین بین المللی است، عنوان کرد: راه ندادن نماینده ایران به سازمان ملل توسط آمریکا برخلاف قوانین بین الملل و تعهدات آمریکا بود و نشان داد هنوز از اندیشههای آزادیخواه ایران و ایرانی در هراس هستند.
این فعال سینمای دفاع مقدس در پایان صحبتهای خود متذکر شد: جشنواره فیلم مقاومت، بسیج اندیشه های انسانی است که می خواهند بیرون از فضای سلیقهای نفس بکشند و در این میان نباید جوانهایی را که دوست دارند شکل دیگر از آنچه نظام سلطه برای آنها تعریف کرده است، بیندیشند از یاد برد.