رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام كه در دهمين نشست دوره سوم مجلس خبرگان سخن مي گفت با اعلام اين مطلب افزود: هيچ كس امروز نمي تواند ادعا كند ايران به خارج وابسته است و اين مسئله مورد اجماع همه جهانيان است كه ايران توانسته است استقلال خود را به دست آورد كه اين مايه افتخار است.
آقاي هاشمي رفسنجاني خاطر نشان كرد: ما كشورهاي منطقه را مي بينيم كه چه مشكلاتي از حضور بيگانگان در كشورشان برايشان به وجود آمده حتي ژاپني ها وقتي مي خواهند در ايران براي دستيابي به انرژي مورد نيازشان سرمايه گذاري كنند با مخالفت آمريكا مواجه شده و از اين كار باز مي مانند.
هاشمي افزودولايت فقيه نقطه اتكاء ما است و امروز دشمنان دنبال اين هستند كه اين نقطه اتكا را بشكنند و امروز رهبري نيز مورد اتكا نظام است. نقطه قوت ما تبديل منشايي براي تبليغات دشمن شده است اين چنين سيستم مديريت در دنيا وجود ندارد.رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام تاكيد كرد نظام مااز نظر تئوريك همه چيز در اختيار دارد از لحاظ نظري نيز فقهاي قوي و توانمندي داريم اما بايد اين دو بخش پايه در ارتباط باشند، ولايت فقيه محكم ترين مبناي حركت جمهوري اسلامي ايران است . هاشمي تصريح كرد : عليرغم اين مسائل مي پذيريم كه در بخش هايي سياست خارجي اقتصادي و اجتماعي نيز بهتر مي توانستيم بر اساس قوانين اسلامي حركت كنيم.
عضو خبرگان رهبري با بيان اين مطلب كه تا زنده هستيم بايد حكومت اسلامي را به دست نسل هاي بعدي بدهيم افزود: عليرغم برخي مشكلات قانوني ، قانون ما اسلامي است چون به تصويب شوراي نگهبان رسيده است.هاشمي رفسنجاني تاكيد كرد : تشكيل شوراي نگهبان كه براي نظارت و حراست از قانون اساسي به وجود آمده كار بزرگي است و در زمينه مسائل قضايي نيز قوانين اسلامي حكمفرما است و قضات به راحتي با استناد به قوانين اسلامي حكم صادر مي كنند.
عضو خبرگان رهبري تاكيد كرد : ما بايد با مباني خود بتوانيم جرياني را در حوزه ها ايجاد كنيم كه مسائل و مشكلاتي را كه مردم و جوانان را از دين دور مي كند حل كنيم. هاشمي رفسنجاني تاكيد كرد ولايت فقيه محور حكومت شيعي است اگر ولايت را از شيعه بگيرند شيعه چيزي ندارد.
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام در ادامه با اشاره به اينكه ملت ايران امروز هيچ اربابي ندارد تصريح كرد: جمهوري اسلامي درمقايسه با ديگرانقلاب ها بسيار افتخارآميز حركت كرده و توانسته است استقلال خود را به دست آورد.
وي ادامه داد: ما نمونه هايي در الجزاير و افغانستان را ديديم كه به چه سرنوشتي دچار شدند. وضعيت كنوني عراق را مي بينيم كه پس از گذشت 5 ماه هنوز آمريكايي ها قادر به تامين امنيت در اين كشور نشده اند و در اين جا به مديريت توانمند امام در اداره امور كشور پي مي بريم.
امروز در عراق مسئولي براي تامين نيازهاي مردم وجود ندارد اما درابتداي انقلاب وضع ما به اين صورت نبود و علما و مردم به صورت خود جوش تحت مديريت و رهبري امام امنيت را برقرار كردند كه اين نشانه هايي از توانمندي حكومتي اسلامي است.
نايب رئيس دوم مجلس خبرگان رهبري اضافه كرد: فكر ساده لوحانه اي است كه آمريكايي ها تصور كنند با نيروهاي خودشان مي توانند عراق را اداره كنند اما در عين حال اين كشور به ميل خود قدرت را به مردم عراق واگذار نخواهند كرد و مردم عراق نيز بايد با توان و قدرت سرنوشت خود را در دست بگيرند.
وي ادامه داد: راهي وجود ندارد كه آمريكا بتواند وضع عراق را به حالت عادي بازگرداند و خارج شدن اين كشور ازعراق نيز به وجهه جهاني آمريكا ضربه وارد خواهد كرد.
وي با اشاره به شهادت آيت الله حكيم گفت: اين حادثه مساله كمي نبود و نشان داد كه عراق آبستن حوادث بسياري است. هاشمي تاكيد كرد: جمهوري اسلامي در زمينه مردم سالاري در حاكميت مردم نيز بسيار موفق عمل كرده و توانسته است كمتر از 2 ماه پس از پيروزي انقلاب اسلامي قانون اساسي خود را تدوين كند و به دنبال آن دولت و مجلس تشكيل دهد.
رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام اضافه كرد: يكي از موارد مهمي كه امروز دشمنان انقلاب روي آن كار مي كنند ناكارآمد نشان دادن نظام جمهوري اسلامي است تا القا كنند نظام اسلامي توانايي اداره جامعه را ندارد.
وي اين القائات راخطر بزرگي براي نسل جوان كشوردانست و افزود: يكي از وظايف خبرگان و روحانيت كه پيشتاز انقلاب بوده اند اين است كه روي اين مساله كار كرده و جلوي ظلمي كه در حق انقلاب مي شود را بگيريم.
هاشمي با تاكيد بر اينكه نظام اسلامي جوابگوي اداره اجتماع و جوامع بشري است جريان مذهبي و اسلامي را تنها جرياني دانست كه توانست انقلاب اسلامي رابه پيروزي برساند. وي تاكيد كرد: كسي نمي تواند اين مساله را انكار كند كه روحانيت پرچمدار مبارزه با طاغوت و استكبار بوده است.
وي ادامه داد: دوران تثبيت انقلاب به خاطر سهم خواهي جريانات منحرفي كه هيچ نقشي در پيروزي انقلاب نداشتند دوران سختي بود و با مشكلات بسيار حادي مواجه شديم.
وي ماهيت نظام و انقلاب را نقطه ايجاد اختلاف در ابتداي انقلاب دانست و گفت: قاطعيت امام و خواست مردم باعث شد كه جمهوري اسلامي بااكثريت قاطع آرا مردم به عنوان ماهيتنظام مورد پذيرش قرار گيرد.
هاشمي تاكيد كرد: پس از پيروز انقلاب ما كشوري را تحويل گرفتيم كه هيچ كاري در آن بدون مسوول وجود داشت.
يك راه اين بود كه اين مسوولان را بپذيريم يا اينكه آنها را به مردم دوخته و همه چيز را تغيير دهيم.
وي تاكيد كرد: انقلاب اسلامي قصد حذف فيزيكي كسي را نداشت و با برخي از آنها همكاري نيز نداشت و از لحاظ انساني نيز نمي توانستيم تصميم به حذف بگيريم اما در ارگان هايي كه نمي شد به افراد قبلي اطمينان كنيم نهادهاي ديگري شكل گرفت. پليس بود كميته در كنار آن شكل گفت كه اين ساختارها براي ما هزينه هاي بسياري داشت اما نمي توانستيم وضع را به همان شكل نگهداريم و نيروهاي انقلاب نيز نمي توانستند بيكار بمانند.
وي با اشاره به برخي اغراق ها و بزرگ نمايي درباره عملكرد نظام اسلامي گفت: اكنون گفته مي شود 80 درصد اقتصادي كشور متكي به دولت است كه اين تفكر درستي نيست اكنون كشاورزي كشور 25 درصد اقتصاد كشور است كه در دست بخش خصوصي قرار دارد و در بخش هاي ديگر نيز به همين صورت است.
وي ادامه داد: بر اساس برآوردهاي بانك مركزي تنها 40 درصد اقتصاد كشور در دست بخش دولتي قرار دارد اما در زمينه دولتي كردن برخي بخشها مواردي قابل بحث است.
تاریخ انتشار: ۱۷ شهریور ۱۳۸۲ - ۱۴:۵۴
آيت الله هاشمي رفسنجاني گفت : در زمان طاغوت استقلال براي ملت ايران تبديل به خواست عمومي شده بود و همه مردم خواستار رهايي از دست بيگانگان بودند.