به گزارش خبرنگار مهر، سیدمصطفی حسینی واعظ شامگاه یکشنبه در جمع نخبگان قرآنی با اشاره به منویات مقام معظم رهبری ، ابراز داشت: جبهه متحد فرهنگی باید در مقابل استکبار جهانی تشکیل شود و جامعه قرآنی با ایجاد وحدت و همدلی نیاز است تا به صورت واحد در این حوزه فعالیت کنند.
وی افزود: پشتوانه مردمی در حفظ و صیانت از دستاوردهای نظام اسلامی بسیار نقش آفرین بوده و مردم توانسته اند در محافظت از این شجره طیبه و تحقق اهداف این حرکت نورانی نقش اساسی را ایفا کنند.
حسینی واعظ اظهار داشت: وحدت دارای مولفه های بسیار زیادی است که در این بین قرآن رأس مولفه های وحدت قرار دارد، چرا که به عنوان کتاب مشترک، خط مشترک، زبان مشترک، فرهنگ مشترک و حبل المتین الهی که رشته تسبیح مان شده است در بین مسلمین قرار گرفته است.
وی با اشاره به فعالیت های موسسات قرآنی تصریح کرد: از جمله فعالیت های این موسسات شناسایی، ارائه مجوز، حمایت و ساماندهی مراکز قرآنی در قالب مجمع خیرین قرآنی مردمی و یا جلب مشارکت های مردمی در حمایت از فعالیت های قرآنی در قالب مجمع خیرین قرآنی در سازمان تبلیغات اسلامی است.
یکدلی و وحدت در بین مردم گلستان بسیار زیاد است
این مسئول گلستان را رنگین کمانی از طیف های وسیع قومیت ها، مذاهب، فرق، گویش و سنت های دیرین به قدمت تاریخ معرفی کرد و بیان داشت: تنوع قومیتی در استان گلستان تا به الان نتوانسته بین مردم شکافی را ایجاد کند به طوری که در حال حاضر یکدلی و وحدت دراین استان در مقایسه با سایر استان ها بیشتر است.
وی با اشاره به ویژگی های رهبر کبیر انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: از ویژگی ها و رموز موفقیت معمار کبیر انقلاب اسلامی در تحقق انقلاب و تشکیل جمهوری اسلامی ایران استفاده از ظرفیت بزرگ مردمی بوده است.
این مسئول با بیان اینکه موسسات قرآنی باید مردمی، فراسازمانی و فراجناحی باشند تاکید کرد: نباید موسسات قرآنی را به بهانه هدایت های سازمانی ، نظارت یا ایجاد وحدت رویه در بین آنان دولتی یا شبه دولتی نماییم.
وی اضافه کرد: نگاه مسئولان به موسسات قرآنی نباید نگاهی ابزاری بوده و آن را جزء بخش های الحاقی به دولت و واحدهای تابعه سازمانی بدانند.
حسینی واعظ با بیان اینکه گلستان در فعالیتهای قرآنی با وضعیت مطلوب فاصله زیادی دارد، عنوان داشت: متاسفانه زیر سرسبزی و زیبایی گلستان فقر پنهان شده است و این فقر نه فقط اقتصادی نیست بلکه در حوزه های فرهنگی و قرآنی نیز این ضعف به چشم می خورد.
وی ادامه داد: گلستان با وجود برتری نسبی در فعالیتهای قرآنی، اما با وضعیت مطلوب فاصله زیادی دارد که عزم جهادی مسئولان در حمایت و برنامهریزی در فعالیتها را میطلبد.
مدیرعامل اتحادیه موسسات و مراکز قرآنی استان با عنوان اینکه همیشه دستورالعملهایی از بالا به پائین و نظرات پایتخت نشین نتیجه مطلوب ندارد، گفت: باید در تدوین آئیننامهها، اساسنامهها و دستور العملهای واحدها و سازمانهای تحت امر به این موضوع مهم توجه شود.
گلستان دارای 200موسسه قرآنی است
وی افزود: در حال حاضر استان گلستان تعداد 200 موسسه قرآنی ، خانه قرآن شهری و روستایی دارد که این موسسات با تمام توان برای فعالیتهای جهادی در عرصه قرآن و عترت اعلام آمادگی می کنند.
حسینی واعظ تأکید کرد: نگاه به استان گلستان به عنوان یکی از مناطق خاص کشوری باید ویژه باشد و برای این استان باید بتوانیم برنامهریزی های خوبی را انجام دهیم..
وی با اشاره به تاسیس دانشگاه حوزه قرآن و عترت اظهار داشت: عدم وجود دانشگاه تخصصی در حوزه قرآن و عترت را عاملی در کمبود نیروهای متخصص قرآنی است و هم اکنون فقدان پست های سازمانی قرآنی یک ضعف اساسی محسوب می شود.
این مسئول ادامه داد: گلستان نیازمند دانشگاههای علوم قرآنی دارد و برآورده شدن این موضوع نیازمند همت مدیران و مسئولان است تا بتوانند در ترویج مسائل قرآنی گام های اساسی تری را بردارند.
وی با بیان اینکه جبهه متحد فرهنگی در مقابل استکبار جهانی باید تشکیل شود، تصریح کرد: در راستای عمل به منویات مقام معظم رهبری نیاز امروز ما وحدت و همدلی جامعه قرآنی است لذا باید زمینه اتحاد جامعه قرآنی در کشور فراهم و در این جبهه به صورت واحد اهتمام شود.