یاسوج – خبرگزاری مهر: استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: 158 طرح صنعتی و کشاورزی با اعتبار 168میلیارد تومان ویژه تسهیلات صندوق توسعه ملی به بانک های عامل معرفی شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، سید موسی خادمی ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران افزود: این طرح ها در راستای جذب 70 میلیارد تومان تسهیلات ابلاغی صندوق توسعه ملی برای توسعه اشتغال و کار آفرینی در استان معرفی شده اند.

وی بیان کرد: از158 طرح ارائه شده 111 طرح آن به ارزش 50 میلیارد تومان و سهم 35 میلیارد تومان اعتبار ابلاغی در بخش کشاورزی و 47 طرح هم به ارزش 118میلیارد تومان و اعتبار ابلاغی 35 میلیارد تومان در بخش صنعت به بانک ها معرفی شده است.

خادمی همچنین به برنامه کاری سال جاری برای رفع مشکلات پروژه های کلیدی استان پرداخت و گفت: کارخانه سیمان سه هزار و 300 تنی مارگون از بزرگترین پروژه های سرمایه گذاری استان با 116 میلیارد تومان هزینه، 85 درصد پیشرفت دارد.

وی افزود: تامین گاز، برق، تعریض جاده دسترسی به کارخانه، سند زمین، افزایش حجم معدن کوهی و بخصوص تامین آب آن از مشکلات جدی این طرح بود که برخی رفع و برخی هم در دست اقدام است و تلاش بر این است تا پایان امسال به بهره برداری برسد.

10میلیارد تومان برای اتمام بیمارستان 200تختخوابی یاسوج نیاز است

استاندار همچنین به پروژه بیمارستان 200 تختخوابی یاسوج اشاره کرد و گفت: پنج میلیارد تومان اعتبار به این پروژه راکد اختصاص یافته است.

خادمی بیان داشت: این پروژه با پیشرفت 63 درصدی در زمینی به مساحت سه هکتار با 25 هزار متر مربع زیر بنا و ظرفیت کلی 283 تخت در دست احداث است.

وی رشد شاخص های بهداشت و درمان استان را ضروری دانست و بیان کرد: این بیمارستان برای اتمام به 10 میلیارد تومان دیگر اعتبار نیاز دارد.

استاندار همچنین به ورزشگاه 15 هزار نفری یاسوج اشاره کرد و گفت: این پروژه در زمینی به مساحت 33 هزارو 520 متر مربع با هشت هزار و 400 متر زیر بنا در دست احداث است.

وی افزود: تاکنون 13 میلیارد تومان اعتبار برای این پروژه هزینه شده و پیگیرهای لازم برای تامین اعتبار مورد نیاز، این ورزشگاه تا سه ماه دیگر بهره برداری می رسد.