به گزارش خبرنگار مهر، محمد قوسی عصر چهارشنبه در نشستی با خبرنگاران در محل کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان دامغان اظهار داشت: 9 دستگاه جوجه کشی 400 تایی در سطح تعدادی از روستاهای شهرستان دامغان با هدف پرورش مرغ تخم گذار ایجاد شد.
وی با بیان اینکه این طرح تا کنون تجربه ای موفق در ایجاد مشاغل کوچک و زودبازده بوده است، گفت: تولید گوشت سفید و قرمز، حوله بافی، تراش سنگ، منبت کاری، کیف دوزی و نهال خانه ها از دیگر ظرفیت هایی است که با حمایت و همراهی کمیته امداد شهرستان دامغان در تعدادی از روستاها به مرحله تولید و بازدهی رسیده است.
استفاده از مواد اولیه موجود در روستاها یکی از راه های ایجاد اشتغال پایدار
مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان دامغان استفاده از مواد اولیه موجود در روستا را یکی از راه های ایجاد اشتغال پایدار در این مناطق ذکر کرد و افزود: صنایع چوبی موجود در منطقه تویه دروار در شمال غربی شهرستان نمونه ای از این بهره وری است اما باید دقت شود که تجمع برخی مشاغل در روستاها بدون پیش بینی بازار فروش و عدم توجه به چرخه مورد نیاز تولید با شکست مواجه خواهد شد.
قوسی یکی دیگر از راه های ایجاد اشتغال و ریشه کنی فقر را جمع آوری زکات ذکر کرد و اظهار داشت: پرداخت زکات می تواند تمامی مشکلات و کاستی های موجود در روستاها را برطرف کند.
وی یادآور شد: زکات پرداختی از سوی افراد هر روستا و مبالغ جمع آوری شده از راه عمل به این واجب الهی در همان روستا هزینه می شود و در نتیجه زمینه عمران و آبادانی بیشتر را فراهم می کند.
پرداخت تسهیلات قرض الحسنه اشتغال زایی به روستائیان دامغانی
مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان دامغان همچنین از پرداخت تسهیلات قرض الحسنه اشتغال زایی به روستائیان شهرستان خبر داد و افزود: این امر در راستای حمایت از مشاغل روستایی انجام می شود.
قوسی در خاتمه گفت: اجرای طرح های آموزشی با هدف اشتغال زایی در روستاها دامغان از مهمترین برنامه های کمیته امداد امام خمینی (ره) است.