ارومیه - خبرگزاری مهر: مدير راهداری اداره كل راه و شهرسازی آذربایجان غربی از اجرای طرح استاندارد سازی محورهای ارتباطی استان طی امسال با تخصیص اعتبارات مورد نیاز خبر داد.

ارسلان شکری در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اینکه امسال عمليات روكش و لكه گيري آسفالت در 200 كيلومتر از راههاي اصلي آذربايجان غربي اجرا مي شود، افزود: عمليات روكش و لكه گيري آسفالت در يك هزار و 30 كيلومتر از راههاي اصلي و شرياني استان بايد اجرا شود كه اين عمليات راهداري در 200 كيلومتر راههاي استان تا پايان امسال به اتمام مي رسد.

وی با بيان اينكه اين عمليات راهداري در محور هاي سه راهي خوي- بازرگان، خوي- قطور، اروميه- سرو و اروميه- اشنويه اجرا مي شود، اظهار داشت: همچنين جاده هاي اروميه- مياندوآب و بوكان و اشنويه- نقده با اجراي عمليات روكش آسفالت استانداردسازي مي شود.

مدير راهداری اداره كل راه و شهرسازی آذربایجان غربی با اعلام اینکه امسال 400ميليارد ريال اعتبار براي اجراي اين عمليات راهداري تخصيص یافته، اعلام کرد: در صورت تامین به موقع منابع مالی عمليات تعمير گاردريل، تعمير و نوسازي سيستم هاي روشنايي، آشكارسازي نقاط پرحادثه، تعمير و نوسازي علايم راهنمايي و رانندگي، اصلاح تقاطع راههاي روستايي با محورهاي اصلي و ايمن سازي مسير تردد روستاييان در حاشيه راههاي اصلي اجرا مي شود.

شکری عنوان کرد:  لكه گيري سطح جاده ها، روكش، بهسازي و آسفالت، تعميرات اساسي پل هاي بزرگ و كوچك، نوسازي راهدارخانه ها، درزگيري پليمري در شمال و جنوب استان، تنظيم بستر رودخانه و درختكاري از بارزترين كارهاي اجرايي مديريت راهداري در سال 93 خواهد بود.

وی از بازبینی، بررسی و اصلاح دوره ای شبکه راه های ارتباطی و رفع مشکلات و معضلات خبر داد و با اشاره به اجرای طرحهای زودبازده با بهره گیری از تمامی امکانات و ظرفیت ها برای ایمن سازی محورهای مواصلاتی، اضافه کرد: در این راستا 7 گروه راهداری همگام با پلیس راه در جاده های این استان اقدام به گشت زنی و بازدید از پروژه های راهسازی می کنند.

لزوم ارتقای شاخص های ایمنی محورهای مواصلاتی آذربایجان غربی

مدير راهداری اداره كل راه و شهرسازی آذربایجان غربی از ساماندهی نقاط حادثه خیز و مشکلات فنی طرحهای راهسازی تا قبل از شروع عملیات راهداری زمستانی در محورهای مواصلاتی استان خبر داد و گفت: محورهای جنوب آذربایجان غربی به ویژه جاده منتهی به میاندوآب و مهاباد حادثه خیزترین جاده های استان محسوب می شوند.

شکری با اعلام اینکه عامل بسیاری از سوانح رانندگی در راههای اصلی و فرعی، تردد ماشین آلات کشاورزی از جمله تراکتورها هستند، گفت: باید برنامه های فرهنگی برای آگاه سازی روستاییان از مقررات و قوانین راهنمایی و رانندگی اجرا تا شاهد کاهش خسارت مادی و جانی در این حوزه باشیم.

وی با اشاره به اینکه طرح هاي ويژه زود بازده و كم هزينه شامل راه اندازي سيستم روشنايي، خط كشي، اصلاح رمپ هاي آسيب ديده تقاطع هاي غيرهمسطح، رفوژ و درزگيري آسفالت در جاده هاي اصلي و فرعي استان در دست اجرا است، افزود: با اجرای این طرحها شاخص ايمني محورهای مواصلاتی استان به طور قابل توجهي افزايش می یابد.

مدير راهداري اداره كل راه و شهرسازي آذربایجان غربی از تجديد عمليات خط كشي به طول 2 هزار و 827كيلو متر، نصب حفاظ ايمني مناسب آبروهاي عميق، نواحي پل و پرتگاهها به طول 24 كيلومتر، راه اندازي روشنايي نقطه اي در 12 تقاطع پر حادثه را از فعاليت هاي انجام شده براي تحقق سفرهاي امن و سالم در استان عنوان کرد.

احداث 1200 کیلومتر راه روستایی در آذربایجان غربی/ 500 کیلومتر آسفالت می شود

شکری به اجراي عمليات راهداري در راستاي ايمن سازي جاده ها اشاره و عنوان کرد: سال گذشته شش هزار و 674عدد تابلوي اخطاري، انتظامي، اطلاعاتي، مسير نما و جهت نما در راستاي سهولت رفت و آمد مسافران نوروزي در محورهاي مواصلاتي استان تهيه و نصب شده است.

وی از نسبت تابلوي هشدار دهنده در 67 نقطه حادثه خيز محورهاي آذربایجان غربی اواخر سال گذشته خبر داد و اضافه کرد: همچنین امسال در صورت تخصيص به موقع اعتبار براي زيرسازي راههاي روستايي نزديك به 500 كيلومتر راه روستايي در آذربايجان غربي آسفالت مي شود.
 

وی با اشاره به اینکه امسال احداث بيش از يك هزار و 200 كيلومتر راه روستايي در دستور كار قرار گرفته و بيش از 500 كيلومتر راه روستايي نيز قبل از اتمام فصل كاري آسفالت مي شود، یادآور شد: بهسازي و آسفالت راه روستاهاي بالاي 50 خانوار در اولويت برنامه ريزي ها قرار دارد، بطوریکه سال گذشته 103 كيلومتر راه روستايي در آذربايجان غربي آسفالت و عمليات احداث و زير سازي در بيش از 216 كيلومتر اجرا شد.