به گزارش خبرگزاری مهر، مجتبی قبادیان اظهار داشت: شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان ریاست کارگروه ایمنی آب را بر عهده دارد سازمانها و شرکتهای ذیربط همچون شرکت آب منطقه ای ، مرکز بهداشت و درمان ، سازمان حفاظت محیط زیست ، جهاد کشاورزی ، شرکت آب و فاضلاب روستایی و ... به منظور اجرای کامل این برنامه آبفای استان اصفهان همکاری و هماهنگی لازم را دارند.
وی به هدف از اجرای ایمنی آب در اصفهان اشاره و بیان کرد: هدف از اجرای برنامه ایمنی آب تدوین راهکارهای لازم نسبت به پایش آب در چرخه استحصال تا مصرف است تا با ارزیابی دقیق تر ، آب با مطلوبیت بالا در اختیار مشترکین قرار گیرد.
معاون بهره برداری شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان گفت : شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان علاوه بر کنترل های میدانی و نمونه گیری های محلی با استقرار سیستم تله متری و نصب آنالایزها در نقاط مختلف استان کدورت و کلر باقی مانده و سایر پارامترهای شیمیایی و تست های میکروبی آب را مورد ارزیابی قرار می دهد این درحالیست که آزمایشگاه مرکزی آبفای استان اصفهان دارای استاندارد بین المللی 17025 است که روزانه آب انتقالی به شهرهای تحت پوشش طرح آبرسانی به اصفهان بزرگ را بررسی و کنترل می کند.
وی کاهش حجم سد زاینده رود را مؤثر در کیفیت آب شرب دانست و اضافه کرد: در سالهای اخیر به دلیل وقوع مستمر پدیده خشکسالی حجم سد زاینده رود کاهش چشمگیری داشته که این رویداد می تواند تأثیر بسزایی در کیفیت آب شرب اصفهان داشته باشد.
در این راستا با دستور العمل وزارت نیرو کمیته ای متشکل از شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان ، شرکت آب منطقه ای ، سازمان حفاظت از محیط زیست و مرکز بهداشت استان ایجاد شد تا نسبت به پایش میزان آب تحویلی به تصفیه خانه باباشیخعلی کنترل مضاعف گردد و باوجود کاهش حجم آب سد زاینده رود آبی که در اختیار مشترکین قرار می گیرد دارای کیفیت قابل توجه و مطابق استانداردهای تعریف شده باشد.