به گزارش خبرنگار مهر، سید ظفرالله کلانتری ظهر امروز در هفتمین سمینار سراسری بهداشت روانی دانشجویان اظهار داشت: برگزاری دورههای مختلف این سمینارها بیشتر به منظور یافتن راهکارهای برای اینگونه معضلات است.
وی با بیان اینکه ایجاد محیطی سالم و با نشاط و پویا برای آموزش و پژوهش در دانشگاه امروز به امری ضروری تبدیل شده است ، افزود: مراکز مشاوره، علاوه بر حل وفصل موردی مشکلات دانشجویان میتوانند بستری آرام و شایسته برای دانشجویان و فعالیتهای آنها ایجاد کنند.
معاون دانشجویی دانشگاه صنعتی اصفهان تصریح کرد: دانشجویان خوابگاهی از نظر افسردگی و کم تحرکی وضع مطلوبی ندارند.
وی افزود: کمیته اجرایی هفتمین سمینار سراسری بهداشت روانی دانشجویان، کار خود را از مهرماه سال 1392 آغاز کرده است و با نهادهای علمی و پژوهشی همکاری داشته است.
کلانتری ادامه داد: مرکز مشاوره دانشگاه صنعتی در سال 92 به عنوان مرکز نمونه انتخاب و این مرکز با بیش از 100 دانشجو همکاری داشته است.
وی با بیان اینکه دانشگاه صنعتی اصفهان از سال 1356 آغاز به کار کرده و هم اکنون با 10 هزار دانشجو به فعالیت علمی خود ادامه داده است، اظهار داشت: یک هزار و 200 دانشجوی دکتری، چهار هزار دانشجوی کارشناسی ارشد و چهار هزار و 800 دانشجوی کارشناسی که 60 درصد آنها پسر و 40 درصد دختر هستند در دانشگاه صنعتی اصفهان تحصیل میکنند.
کلانتری با بیان اینکه در سال 2013، تعداد 1050 مقاله ISI در این دانشگاه چاپ شده است، اضافه کرد: دانشگاه صنعتی اصفهان همراه با دانشگاه صنعتی شریف در بین 100 دانشگاه جوان دنیا قرار دارد.
وی گفت: این دانشگاه امسال جزء 100 دانشگاه ممتاز دنیا قرار گرفته و در تلاش است با 450 عضو هیئت علمی و امکانات سخت افزاری و علمی دیگر، محیطی آرام و بی تنش را برای فعالیتهای آموزشی و پژوهشی ایجاد کند.