عضو كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس شوراي اسلامي گفت: پژوهش و فناوري اگر در يك راستا حركت كنند و همگام با هم باشند پيشرفت كشور حاصل مي شود و تحقيقات به اقتصاد پيوند مي خورد؛ بنابراين اگر پژوهش و فناوري در يك معاونت ادغام شوند تداخلي ايجاد نخواهد شد و پيشرفت بيشتري حاصل مي شود.

حميد سعادت در گفت و گو با خبرنگار دانشگاهي "مهر"، با بيان اين مطلب افزود: تحقيقات و فناوري به هم مرتبط هستند و با توجه به برنامه چهارم توسعه و شرح وظايف وزارت علوم، تحقيقات و فناوري كه متولي تحقيقات و فناوري ساير دستگاه ها نيز شده است، اگر پژوهش و فناوري تحت يك معاونت باشند نتيجه بهتري حاصل مي شود.

وي تصريح كرد: با توجه به برنامه و شرح وظايف وزارت علوم كه در سال گذشته به تصويب رسيده است، اين وزارت بايد سياست گذار باشد و علاوه بر دانشگاه ها به وظيفه فرابخشي خود نيز جامه عمل بپوشاند. وزارت علوم در برنامه جديد متولي سياست گذاري پژوهش و فناروي در همه دستگاه هاي كشور را برعهده دارد.

نماينده مردم نجف آباد در مجلس شوراي اسلامي يادآور شد: در همين راستا شوراي عالي علوم، تحقيقات و فناوري تشكيل مي شود و تعدادي از وزرا و انديشمندان در اين شورا سياستگذاري علوم، تحقيقات و فناوري را برعهده دارند.

وي يادآور شد : فعاليت هاي فناوري و پژوهشي در يك راستا هستند و تحقيقات را نمي توان از فناوري جدا دانست. پژوهش و فناوري اگر در يك راستا حركت كنند و همگام با هم باشند پيشرفت كشور حاصل مي شود و تحقيقات به اقتصاد پيوند مي خورد؛ بنابراين اگر پژوهش و فناوري در يك معاونت ادغام شوند تداخلي ايجاد نخواهد شد و پيشرفت بيشتري حاصل مي شود.