بیرجند – خبرگزاری مهر: مدیرکل کمیته امداد خراسان جنوبی با بیان اینکه دین باید محور مددکاری شناخته شود، گفت: اگر مددکاری بخواهد اثرگذار در جامعه باشد این مهم تنها از طریق جریان دین امکان‌پذیر خواهد بود.

به گزارش خبرنگار مهر، سید جواد رضوی صبح شنبه در همایش نقش مددکاران اجتماعی در ارتقاء امنیت اجتماعی جامعه اظهار داشت: مددکاری یکی از خصوصیات ائمه است.

وی با اشاره به نقش حضرت علی(ع) در مددرسانی به نیازمندان، تصریح کرد: در پرستاری از نیازمندان، شجاعت، شهامت، عبادت، پهلوانی و هر گروهی که بیابید به علی(ع) و خصوصیات بارز وی برخورد می کنیم.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه باید مددکاری را بومی کنیم، گفت: غربی‌ها برای مددکاری فرهنگ و نتیجه ساخته‌اند که ممکن است با فرهنگ مددکاری ما مغایرت داشته باشد.

رضوی ادامه داد: دین باید محور مددکاری شناخته شود و محصول کار یک مددکار باید صراط مستقیم باشد چراکه مددکاری را نمی توان از فرهنگ غرب تزریق کرد.

وی قانونمند کردن منازل مددکاری را یکی از چاره‌های بومی سازی مددکاری برشمرد و گفت: پیامبر اعظم وقتی اسلام را عرضه کردند فرموند، "اهل توحید شوید تا رستگار شوید" بنابراین اگر انسان خداوند را به عنوان حاکم بپذیرد تمامی امور را به راحتی انجام می‌دهد.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی خراسان جنوبی عنوان کرد: اگر مددکاری بخواهد اثرگذار باشد این مهم تنها از طریق جریان دین امکان‌پذیر خواهد بود در غیر این صورت هر امری که از دین و حاکمیت خداوند فاصله بگیرد دچار نقصان و انحراف می‌شود.

رضوی با بیان اینکه یکی از آثار ایمان رسیدن به مقام امنیت است، اظهار کرد: مددکار اگر بتواند دین مددجو را تقویت کند و امنیت و آرامش را وی هدیه دهد بی‌شک او را در امنیتی شایسته قرار داده است.

وی با اشاره به اینکه امنیت بدون دین کشک محسوب می‌شود، بیان کرد: آمار زیادی از طلاق‌هایی که در جامعه رخ می‌دهد به دلیل فاصله گرفتن از دین و خداوند است.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی خراسان جنوبی در ارتباط با اعتماد به نفس یادآور شد: اگر مبنای اعتماد به نفس حاکمیت به خداوند باشد بسیار خوب و پسندیده است اما اگر ریشه آن انسان و نیازهای حیوانی وی باشد بسیار خطرناک می‌شود.

رضوی تاکید کرد: نقش دین در تعادل زندگی بسیار مهم است و با دین انسان می‌تواند تمامی مشکلات زندگی را رفع کرده و به پارسایی برسد.

وی خوش صحبت بودن، مهربان و خوش اخلاق بودن، خوش‌رو بودن، توانایی داشتن در ایجاد رابطه گرم و صمیمانه، کشف جهان درونی مراجعه‌کننده، استفاده صحیح از وقت، آشنا بودن با فرهنگ، راز داد و اهل دین بودن و متدین بودن را از خصوصیات مددکارخوب از دیدگاه دین برشمرد.