نهاوند-خبرگزاری مهر: فرماندار شهرستان نهاوند با انتقاد از غیبت برخی مدیران نهاوندی در جلسات رسمی گفت: این شیوه برخورد مدیران و اجتناب آنها از حضور در جلسات باید اصلاح و برطرف شود.

به گزارش خبرنگار مهر، امامعلی عبدالملکی شامگاه دوشنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان نهاوند در سالن جلسات خانه معلم اظهار داشت: قابل پذیرش نیست مدیری با دعوت نامه کتبی به جلسات رسمی دعوت شود و مدیر از حضور در جلسات خودداری کند لذا روند غیبت بعضی مدیران نهاوندی در جلسات به زودی اصلاح و برطرف می شود.

عبدالملکی گفت: مدیران شهرستان نهاوند چه کاری مهمتر و ضروری تر از جلسات رسمی که مشکلات و موانع توسعه و پیشرفت شهرستان و حل مشکلات مردم در آنها مطرح و تصمیم گیری می شود دارند که جرأت  غیبت دارند.

وی اظهار داشت: متأسفانه این رسم ناخوشایند و غلطی است که طی سالهای گذشته در مدیریت شهرستان نهاوند باب شده اما این رویه نادرست قابل پذیرش و توجیه پذیر نیست و باید هر چه سریعتر اصلاح و تغییر کند.

فرماندار شهرستان نهاوند در ادامه این جلسه عنوان کرد: آموزش و پرورش بزرگترین مخاطب حوزه فرهنگ بوده و با نفوذ گسترده‌ای که در جامعه دارد می‌تواند با یک حرکت انقلابی و عزم ملی و مدیریت جهادی در عرصه اقتصاد و فرهنگ نقش بی‌بدیلی ایفا کند.

امامعلی عبدالملکی بیان داشت: فرهنگ و آموزش یک مقوله مهم و اساسی در تمام جوامع بشری است و مرتفع شدن نیازهای جامعه در زمینه‌های مختلف فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی و سیاسی همچنین دستیابی به رشد و تعالی و ترقی منوط به میزان دانش و تخصص افراد است.

نهاوند به رغم کارهای صورت گرفته در حوزه فرهنگ ضعیف عمل کرده است

عبدالملکی با اشاره به اینکه طی سالهای گذشته در حوزه فرهنگ اقدامات و کارهای مناسبی صورت گرفته است، گفت: نهاوند به رغم کارهای صورت گرفته در حوزه فرهنگ ضعیف عمل کرده و نتوانسته ایم موفق عمل کنیم.

وی با اشاره به برگزاری مجمع خیرین مدرسه ساز افزود: خیرین مدرسه ساز با اقدامات بی نظیری که در زمینه ساخت مدارس داشته اند توانستند حس مشارکت و مسئولیت پذیری را در روند توسعه پایدار به جامعه منتقل کنند.

فرماندار شهرستان نهاوند اظهار داشت: مجمع خیرین مدرسه ساز مجموعه ای است که حجم عظیمی از نیک اندیشان در آن قراردارند و عزم خود را برای سازندگی در زمینه امور فرهنگی و آموزشی به کار بسته اند.

امامعلی عبدالملکی بیان داشت: تعداد خیرین هر ساله در سطح کشور از روند روبه رشدی برخوردار است و این نشان دهنده این است که مردم با بهره گیری از آموزه های دینی و حس نوع دوستی مشارکت خود را توسعه داده اند.