اشرف یوسفی در گفتگو با خبرنگار مهر، با تشریح برخی مولفههای تبلیغ موثر اظهار کرد: مبلغان دینی باید وضع موجود و مطلوب تبلیغ را بررسی کنند و در مسیر عملیاتی کردن روشهای موثر تبلیغی گام بردارند.
وی تبلیغ در فضای مجازی را یکی از ضرورتهای کنونی تبلیغ دین برشمرد و با اشاره به هجمههایی که دشمنان در این فضا علیه اسلام و جمهوری اسلامی ایران وارد میکنند، خواستار ارتقای توانمندی بانوان مبلغه در بهره مندی از این شیوه تبلیغی شد.
کارشناس فرهنگی امور بانوان اداره کل تبلیغات اسلامی استان قم ایجاد تزلزل در باورهای اعتقادی جوانان را یکی از اهداف مهم دشمنان برشمرد و بر لزوم برگزاری نشستهای تخصصی مهارتی و مقابله هوشمندانه در مواجهه با چالشهای فرهنگی تاکید کرد.
یوسفی همچنین بر لزوم اعزام بانوان مبلغه به اماکن پرتردد برای تبلیغ چهره به چهره، استفاده از پایان نامه های دانشجویی و مراکز حوزوی که آسیبهای اجتماعی و فرهنگی را به صورت علمی بررسی می کنند، برگزاری دوره های مهارتی همچون فن بیان، ارتباط موثر، تفکر خلاق و... ویژه بانوان مبلغه تاکید کرد.
وی داشتن رفتار مناسب را در جذابیت و اثرپذیری تبلیغ موثر دانست و گفت: مبلغان دینی نباید منتظر باشند تا بستر تبلیغات دینی برای آنها میسر شود، بلکه باید به صورت جهادی در امور فرهنگی و تبلیغی وارد شوند و به رفع دغدغههای مقام معظم رهبری بیندیشند.
یوسفی همچنین خواستار هم افزایی و یکپارچه شدن مراکز اعزام مبلغ برای اعزام بانوان مبلغه به سراسر کشور شد.