کرمانشاه - خبرگزاری مهر: معاون آموزش و پژوهش سازمان حفاظت محیط‌ زیست با اشاره به اینکه محیط زیست در کنار اقتصاد و فرهنگ ضلع سوم توسعه است، گفت: دولت یازدهم با تکیه بر سازمانهای مردم نهاد در حفاظت از محیط زیست به دنبال برقراری دموکراسی زیست محیطی است.

به گزارش خبرنگار مهر، نشست سالانه سازمان های مردم نهاد حمایت از محیط زیست ظهر امروز با حضور مسئولین کشوری و استانی سازمان حفاظت از محیط زیست در هتل پارسیان شهر کرمانشاه برگزاری شد.

معاون آموزش و پژوهش سازمان حفاظت محیط‌ زیست در این نشست اظهار داشت: برای تحقق شعار سال مقام معظم رهبری برای توسعه اقتصادی و فرهنگی کشور باید توجه ویژه به محیط زیست را در نظر داشت و می توان این نکته را عنوان کرد که توجه به محیط زیست سومین رکن از توسعه کشور است.

مهناز مظاهری ادامه داد: توجه به محیط زیست در کشور بسیار کمتر از آن چیزی بوده که باید باشد و بیشتر توجه به مشکلات اقتصادی بدون نگاه به معضلات زیست محیطی مد نظر بوده است که این رویه مشکلاتی را برای محیط زیست به همراه داشته است که امروز با آنها دست و پنجه نرم می کنیم.

وی افزود:بهره برداری بی رویه از نزدیک به 90 درصد منابع آبی نشان از همین عدم توجه به آینده محیط زیست و مصرف غیر مسئولانه است.

مظاهری تصریح کرد:در دولت یازدهم با توجه ویژه به سازمان های مردم نهاد حفاظت از محیط زیست شاهد رونق دوباره فعالیت های خودجوش و اثر گذار مردمی برای حمایت از محیط زیست هستیم.

معاون آموزش و پژوهش سازمان حفاظت محیط‌ زیست امیدواری به آینده را با وجود فعالیت 460 سازمان مردم نهاد در کشور را روبه افزایش عنوان کرد و گفت: عدالت زیست محیطی یا همان دموکراسی زیست محیطی آینده خوبی را برای ایران ترسیم می کند.

وی باشاره به وجود 160 گونه پستاندار، 270 گونه آبزیان، 180 گونه خزنده، 13 دوزیست و 500 نوع پرنده در کشور تصریح کرد: برای حفاظت و مراقبت از نسل گونه های در حال انقراض نیز اقدامات ویژه ای در دستور کار است که امیدواریم به نتایج مطلوب برسد.

مرزهای غربی کشور با ریه زاگرس نفس می کشند

همچنین در این مراسم معاون سیاسی و امنیتی استانداری کرمانشاه با اشاره به اینکه محیط طیست ملیت و کشور نمی شناسد گفت: اقدامات هر کشور برای حراست از زیس بومهای طبیعی مستقیم یا غیر مستقیم بر سایر کشورها نیز اثر گذار است بنابر این نمی توان برای محیط زیست مرزهای سیاسی را متصور بود.

آیت آزرمی گفت: در دوم خرداد سال 76 سبک و سیاق نو و خوبی در حفاظت از محیط زیست و توسعه بر مبنای تکیه بر سازمان های مردم نهاد پایه ریزی شد.

وی با اشاره به اینکه باید برای حفظ جنگلهای زاگرس تلاش کرد، گفت: استان های مرزی کشور با ریه زاگرس نفس می کشند و در صورت تخریب این جنگلها چیزی از محیط زیست کشور باقی نمی ماند.

معاون سیاسی استاندار کرمانشاه خاطر نشان کرد: باید برای محیط زیست زاگرس هرچه سریع تر چاره اندیشی کرد و خسارت های ناشی از کم توجهی های دو قرن گذشته به این منابع ملی را تا حد توان به کنترل در آورد.