به گزارش خبرنگار مهر، محمود نعمتی ظهر یکشنبه در سومین نشست اعضای کارگروه خرید مشترک غلات استان مرکزی با اشاره به اهمیت مبارزه با سن گندم در کیفیت محصول گفت: تاکنون در سطح 70 هزار هکتار از مزارع استان، عملیات مبارزه با سن گندم انجام شده که پیش بینی می شود به 250 هزار هکتار برسد.
وی خاطرنشان کرد: برنامه ریزی برای حمل گندم در کوتاه ترین زمان و با پایین ترین قیمت از مزارع به مراکز جمع آوری و ذخیره سازی از دیگر مصوبات این جلسه است.
نعمتی در بخش دیگری از سخنان خود توسعه سامانه آبیاری نوین و تحت فشار را از اولویت های توسعه زیرساخت های بخش کشاورزی استان عنوان کرد و افزود: از آنجا که در استان مرکزی طرح های سد سازی، شبکه های انتقال آب و .... اجرا نمی شود لذا انتظار می رود در بخش آبیاری تحت فشار اعتبار بیشتری به این استان تخصیص یابد.
وی گفت: برای جبران کم آبی در استان باید روشهای آبیاری و الگوی کشت را اصلاح کنیم و با توسعه سیستم های آبیاری نوین و تحت فشار مانع از هدر رفت آب شویم تا بتوانیم از منابع آبی استفاده بهینه کنیم.
اظهار کرد: وزارت جهاد کشاورزی باید برای استان هایی که از آب چاه ها و قنوات استفاده می کنند چاره اندیشی و مشکل آنان برای تامین آب برطرف کند تا بتوان راندمان کشت را بالا برد.
گفتنی است در این جلسه مقررشد مراکز خرید گندم در استان مشخص و با توجه به اهمیت ذخیره سازی مصوب شد علاوه برکلیه سیلوهای استاندارد، سازمان تعاون روستایی و شرکت غله بازرگانی بعنوان مباشر، امکانات ذخیره سازی و حجم نگهداری را فراهم سازند.