به گزارش خبرنگار مهر، اولین گردهمایی پایداری میراث فرهنگی، گردشگری مسئولانه، اکوتوریسم و حفظ میراث طبیعی با حضور مسئولین و فعالان سازمانهای مردم نهاد در بخش میراث فرهنگی و طبیعی در هتل پارسیان کرمانشاه برگزار شد.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه در این مراسم اظهار داشت: جنگل های استان کرمانشاه یکی از مراکز مهم تنوع گیاهی و جانوری در کشور است به شکلی که 146 گونه گیاهی با خواص متعدد دارویی و صنعتی در 530 هزار هکتار جنگل پراکنده شده است.
حسین سلیمانی گفت: این تنوع گیاهی و گستردگی جنگلها یکی از ابزارهای مهم برای جذب گردشگر و درواقع ظرفیت بالایی برای اکوتوریسم در کرمانشاه است.
وی ادامه داد: باید برای تقویت اکوتوریسم در عین حفاظت از میراث طبیعی کشور به تقویت سازمانهای مردم نهاد در این بخش توجه ویژه داشت که در صورت تقویت سمن ها شاهد شکوفایی گردشگری در عین ترویج فرهنگ حراست و حفاظت از منابع طبیعی خواهیم بود.
سلیمانی ادامه داد: برای توسعه و تقویت سازمانهای مردم نهاد نیز نیاز ویژه ای به فرهنگ سازی داریم و اینجاست که فرمایش مقام معظم رهبری در خصوص تقدم فرهنگ بر اقتصاد روشن می شود.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه ادامه داد: سازمانهای مردم نهاد می توانند در رشد ارائه خدمات به گردشگران که خود از راهکارهای توسعه گردشگری است موثر باشند و اساسا توسعه گردشگری بدون ارائه خدمات بی معناست.
سیلمانی در بخش دیگری از سخنان خود حراست و حفاظت از محیط زیست را منوط به مشارکت و خواست مردم عنوان کرد و گفت: بدون همراهی مردم نه توسعه گردشگری و نه حفاظت از میراث فرهنگی و گردشگری محقق نخواهد شد.