بوشهر - خبرگزاری مهر: معاون اجرایی ستاد بازسازی عتبات عالیات کشور گفت: مردم ایران امسال یک‌هزارمیلیاردریال به بازسازی عتبات عالیات کمک می‌کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، جمشید گودرزی عصر دوشنبه در نشست با مسئولان استان بوشهر اظهار داشت: مردم استان بوشهر همواره مشارکت بسیار خوبی برای بازسازی عبتات عالیات داشته‌اند و در طول سال‌های مختلف همواره شاهد افزایش میزان این کمک‌ها بوده ایم.

وی اضافه کرد: بازسازی ضریح خیمه‌گاه ابوالفضل(ع) در بوشهر در دست اجرا است که مرمد بوشهر مشارکت بسیار خوبی برای بازسازی این ضریح داشته اند و علاوه بر کمک‌های خود برای تکمیل این ضریح، همواره در کارگاه حضور دارند و کمک رسانی می‌کنند.

معاون اجرایی ستاد بازسازی عتبات عالیات کشور با اشاره به میزان پیشرفت فیزیکی بازسازی ضریح خیمه‌گاه ابوالفضل(ع) در بوشهر بیان داشت: با این روند امیدواریم که پاییز امسال شاهد تکمیل این ضریح و انتقال آن به عراق باشیم.

وی ادامه داد: یکی از مأموریت‌های ستاد در حرم‌های اهل بیت(ع) فعالیت‌های عمرانی و توسعه است که کارهای بسیار خوبی در این زمینه اجرا شده است و برنامه‌های مهمی نیز در دست اجرا داریم.

گودرزی با اشاره به اینکه مردم ایران در سال 91 حدود 150 میلیارد ریال را به بازسازی عتبات عالیات کمک نقدی کرده بودند، افزود: سال گذشته نیز مردم ایران 450 میلیارد ریال کمک نقدی در این زمینه داشتند.

وی با بیان اینکه شرایط اقتصادی باعث کاهش میزان کمک‌های مردمی نشده است، بیان داشت: میزان این کمک‌ها همواره افزایش داشته است و پیش بینی می‌کنیم که امسال یک‌هزار میلیارد تومان به عتبات عالیات کمک شود.

برچسب‌ها