به گزارش خبرنگار مهر، سید حسین علوی شامگاه دوشنبه در جمع خبرنگاران شهرستان گنبدکاووس گفت: با اين كار ظرفيت را در روستاها ايجاد كرديم تا در صورت ارائه فضاي بلا استفاده از سوي دهيار، در هر روستا كتابخانه هايی راه اندازي شود.
وي افزود: در صورتي كه جعيت روستا بيش از 3 هزا رو 500 نفر باشد فردي را به عنوان مسئول كتابخانه در اين مكان مستقر خواهيم كرد.
علوي اظهار کرد: احداث كتابخانه در روستاهاي استان يكي از اولويت های مهم ما است تا با ترويج فرهنگ كتابخواني در همه اقشار جامعه و ترويج بيانات مقام معظم رهبري در زمينه سبك زندگي اسلامي و كتابخواني جامعه را در مقابل هجمه سنگين فرهنگي دشمن بيمه کنیم.
در ادامه رئیس کتابخانه گنبدکاووس هم از برگزاري دومين جلسه كميته آسيب شناسي فرهنگ مطالعه در این شهرستان خبرداد.
زهرا نقي نسب گفت: در اين جلسه كه با حضور جمعي از اساتيد و شاعران و فعالان فرهنگي شهرستان تشكيل شد پيشنهاد هايي ارزنده از جانب اعضا ارائه شد.
وی ادامه داد: در این جلسه طرح كتابهاي خاموش و ايجاد فضايي براي برگزاري نمايشگاه دائمي كتاب در يك نقطه شهر ، راه اندازي بخشي در كتابخانه فراغي با استفاده از دانشجويان و افراد علاقمند براي آموزش مقاله نويسي و استفاده از ظرفيتهاي نمايه مقالات و كتابهاي موجود در كتابخانه ها و برنامه ريزي براي يك پژوهش ميداني با عنوان بررسي عوامل موثر بر مطالعه غير درسي دانش آموزان مقطع متوسطه شهرستان بحث و تبادل نظر شد.
وی تصریح کرد: اين جلسات بصورت منظم و ماهانه در كتابخانه عمومي مختومقلي فراغي برگزار مي شود.