بوشهر-خبرگزاری مهر:استاندار بوشهر گفت: امسال طرح‌های نیمه تمام در استان بوشهر تکمیل می‌شود و اولویت نیز تکمیل این طرح‌ها است ولی آغاز عملیات پروژه جدید نیاز به هماهنگی‌های لازم دارد.

به گزارش خبر نگار مهر، مصطفی سالاری صبح پنج شنبه در نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان بوشهر که با حضور همه اعضا برگزار شد اظهار داشت :برای تکمیل طرح های عمرانی باید برنامه ریزی شود تا کارها شتاب بیشتری به خود گیرد.

وی با تاکید بر جذب اعتبارات ملی افزود: بیشترین اعتبارات در وزارتحانه ها متمرکز شده که مدیران دستگاههای اجرایی باید نسیت به جذب آنها اهتمام ورزند.

سالاری با اشاره به شعار سال از سوی مقام معظم رهبری گفت: اولویت طرح‌های امسال استان بوشهر را  حوزه فرهنگ و هنر است که می طلبد توجه بیشتری به این حوزه شود.

سالاری با بیان اینکه  طرح‌های نظام نوین سلامت در حال اجرا شدن است اضافه کرد: برای موفق شدن این طرح همه دستگاههای اجرایی باید با دانشگاه علوم پزشکی همکاری و تعامل کنند.

وی  به اولویت طرح‌های توسعه استان بوشهر  اشاره و گفت: گردشگری و آبزی پروری، کشاورزی، بازرگانی و صنایع را از اولویت‌های سرمایه‌گذاری و توسعه استان بوشهر عنوان کرد.

استاندار بوشهر گفت: استان بوشهر از تمامی سرمایه گذاران حمایت می کند و آماده همکاری با تمامی آنها است.

 وی با بیان اینکه مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری در مواجه با سرمایه‌گذاران راههای ویژه سرمایه‌گذاری ارائه می‌دهد گفت: راههای سرمایه‌گذاری در بخش‌های گردشگری و میراث فرهنگی با تدوین بسته‌های ویژه سرمایه‌گذاری فراهم است.

سالاری بیان کرد: اعتبارات امسال در حوزه های مختلف  وبر اساس شاخص ها عادلانه توزیع می‌شود .

وی از برگزاری جلسات هم‌اندیشی با مدیران و کارکنان ادارات بوشهرخبر داد و گفت: سرکشی به دستگاههای اجرایی و نشست هم‌اندیشی با مدیران و کارکنان دستگاههای اجرایی استان بوشهر تا دو هفته دیگر آغاز می‌شود و ضمن بررسی مشکلات کارکنان، پروژهای نیمه تمام بررسی می‌شود.