به گزارش خبرنگار مهر، محمدابراهیم الهی تبار ظهر پنج شنبه در همایش شورای امر به معروف و نهی از منکر اداره های استان همدان اظهار داشت: فضای عمومی استان همدان دارای فضای اخلاقی دینی، انقلابی و حفظ ارزش ها است که در تمامی عرصه ها به خوبی ظاهر شده است.
معاون سیاسی امنیتی استاندار با بیان اینکه هدف از بعثت رسول اکرم(ص) ترکیم ماکارم اخلاقی بوده است، افزود: همچنین امام حسین(ع) نیز برای احیای امر به معروف و نهی از منکر قیام کرد.
وی بیان داشت: با توجه به نامگذاری سال توسط مقام معظم رهیری باید به دو مقوله اخلاق و اخلاق مداری خصوصا در دستگاه های اجرایی توجه کرد.
الهی تبار اضافه کرد: باید در سال فرهنگ بتوانیم اخلاق مداری را در دستگاه های خود جاری و ساری کنیم و به درستی رسالت خود را پیاده سازی کنیم.
معاون سیاسی و امنیتی استانداری همدان اظهار داشت: رضایتمندی، خدمت به مردم و انجام رسالت، خروجی اجرای امر به معروف و نهی از منکر در جامعه است.
معاون فرهنگی ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان همدان در ادامه عنوان داشت: 700 گروه تذکر لسانی و شوراهای امر به معروف و نهی از منکر در استان همدان فعالیت دارند.
وی با بیان اینکه 420 شورای امر به معروف و نهی از منکر در نواحی 19 گانه آموزش و پرورش فعال است، ابراز داشت: تعداد این شوراها در دو سال آینده به 700 شورا افزایش خواهد یافت.
مدیر ادارات و کارخانه های ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر استان همدان نیز گفت: مدیران و دبیران شوراهای امر به معروف و نهی از منکر باید برای سایر آحاد جامعه الگو باشند و برای خدمت به مردم و اعتلای باورهای اعتقادی و دینی تلاش کنند.
حجت الاسلام ابوالفتوح ناطقی با بیان اینکه انقلاب اسلامی یک انقلاب ارزشی است، اذعان داشت: باید با مدیریت جهادی این ارزش ها در دستگاه های اجرایی نهادینه کرد.
وی اظهار داشت: ارتقا و رسیدن به کمال اجتماعی به منظور بهتر زندگی کردن ، تاسی از قرآن و بکار گیری رهنمودهای اهل بیت(ع) در زندگی موجب ایجاد نشاط در جامعه خواهد شد.
حجت الاسلام ناطقی افزود: احیای فریضه امر به معروف و نهی از منکر یک وظیفه همگانی است و شوراهای امر به معروف باید به صورت مرتب نشست های خود را برگزار و گزارش آن را به ستاد استانی ارسال کنند.
مدیر ادارات و کارخانه های ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر استان همدان با اشاره به اینکه در حال حاضر 127 شورای امر به معروف و نهی از منکر در دستگاه های اجرایی این استان تشکیل شده است، بیان داشت: 75 درصد از آنان فعال هستند و در دو بخش هسته معتمدین و گروه تذکر لسانی فعالیت می کنند.
وی اضافه کرد: 93 گروه معتمدین و 250 گروه تذکر لسانی با فرهنگ سازی، در حوزه احیای امر به معروف و نهی از منکر اداره های استان فعالیت می کنند.
معاون قضایی ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان همدان نیز در ادامه گفت: شوراهای امر به معروف و نهی از منکر باید به رعایت عفاف و حجاب و اقامه نماز اول وقت در اداره های این استان توجه ویژه داشته باشند.
جعفر شهبازی عنوان داشت: تاکنون در روند اجرای چندین هزار تذکر لسانی در استان همدان، حتی یک مورد مقاومت و اعتراض از سوی مردم وجود نداشته و اجرای این طرح ها بازتاب و آثار خوبی در جامعه داشته است.